|

Aaron Jackson'dan şok çağrı

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, yaşanan hain terör saldırısının ardınan Euroleauge Final Four'un İstanbul'da düzenlenecek olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada korkmadıklarını söyledi. CSKA Moskova'da forma giyen basketbolcu Aaron Jackson'ın ise organizasyonun İstanbul'dan alınması için çağrıda bulunduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
17:09 - 2/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:30 - 2/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
ABD'li basketbolcu Jackson, bir zamanlar Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediye takımında forma giymişti.
ABD'li basketbolcu Jackson, bir zamanlar Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Antalya Büyükşehir Belediye takımında forma giymişti.

Real Madrid Basketbol Takımı'nın başantrenörü Pablo Laso, yaşanan terör saldırısı sonrası THY Euroleauge Final Four'un İstanbul'da yapılacak olmasıyla ilgili konuştu.



İspanyol spor gazetesi Marca'da yer alan habere göre, başantrenör Laso saldırıların berbat olduğunu ancak korkmadıklarını söyledi. Aralık ayında birkaç kez İstanbul'a geldiğini hatırlatan Laso şunları ifade etti:


  • "Otelden havalimanına gidiyoruz. Şehirde çok fazla vakit geçirmiyoruz bu yüzden çok fazla korkmadık ama bu saldırılar gerçekten berbat. Mart ayında tekrar gideceğiz. Ailelerimiz bize göre daha endişeliler."
Bu arada haberde, CSKA Moskova'da forma giyen Aaron Jackson gibi bazı oyuncuların
19-21 Mayıs tarihleri arası düzenlenecek Final Four'un İstanbul'dan alınıp başka bir yere verilmesi için çağrı yaptığı öğrenildi.









#THY Euroleague
#Real Madrid
7 yıl önce