|

Abdullah Avcı'ya büyük tepki

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Başakşehir, Alman temsilcisi Hoffenheim'a karşı oynadığı ikinci maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. İstanbul ekibinde alınan bu beraberlik sonrasında futbolseverler iki maçta da alternatif kadrosunu sahaya süren Abdullah Avcı'ya tepki gösterdi.

Yeni Şafak
22:38 - 2/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 23:34 - 2/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Abdullah Avcı, Avrupa'da çıktığı 14 maçta sadece 1 galibiyet elde ederken 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.
Abdullah Avcı, Avrupa'da çıktığı 14 maçta sadece 1 galibiyet elde ederken 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.

Başakşehir'in başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, Hoffenheim'la berabere kaldıkları maçın ardından futbolseverlerin tepkisini çekti.

Oynadığı Avrupa Ligi mücadelelerinde sahaya alternatif kadrolarla çıkan Avcı'nın bu tavrı sosyal medyadaki taraftarları kızdırdı. Ülke puanı için oldukça önem taşıyan bu karşılaşmalara önem vermediği iddia edilen tecrübeli teknik adam hakkında olumsuz mesajlar paylaşıldı.


  • Başakşehir'de takımın birçok önemli ismi kadroda yer almadı. Sakatlıkları bulunan kaptan Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Emmanuel Adebayor, Manuel Da Costa ve Mehmet Batdal, kadroya alınmadı. Avcı'nın ideal 11'inde yer alan Volkan Babacan, Visca, Mossoro ve Elia da yedek kulübesinde maça başladı. Turuncu-lacivertli ekipte uzun süredir sakatlıkları bulunan Chedjou ve Egemen Korkmaz da kadroda yer almadı.







#Başakşehir
#Abdullah Avcı
6 yıl önce