|

Abdullah Ercan'dan 'Emre Mor' açıklaması

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, transfer gündemini meşgul eden Emre Mor transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
15:09 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:40 - 29/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Moldova maçındaki performansıyla 3 büyüklerin transfer listesine giren Emre Mor'un sezon sonunda nasıl bir karar vereceği merak konusu.
Moldova maçındaki performansıyla 3 büyüklerin transfer listesine giren Emre Mor'un sezon sonunda nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Oynadığı futbolla kısa zamanda Türkiye'nin ve Avrupa'nın gündemine oturan ve bir çok Türk kulübünün hayallerini süsleyen Emre Mor'u keşfederek Türk milli takımına kazandıran Ümit Milli Takımı'nın teknik direktörü Abdullah Ercan yıldız futbolcunun transferine dair konuştu.



Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in başta ümit milli takım olmak üzere alt yaş milli takımlarda başlattığı yeniden yapılanma hamlesiyle birlikte Danimarka'da radara takılan Emre Mor'u ay-yıldızlı milli takıma kazandıran Abdullah Ercan, Sporx'e yaptığı açıklamada, Emre'nin Türkiye'ye gelmek gibi bir düşüncesi olmadığını belirterek "Emre Mor, Türkiye'ye gelmez, gelmemeli de" ifadesini kullandı.



Genç futbolcunun çok özel yetenekleri olduğunun altını çizen Ercan şöyle konuştu;


  • "Emre'nin ciddi de eksikleri var bunu da kendisiyle konuşuyoruz. Dortmund onun için iyi bir okul. O okulda eğitimini tamamlamalı. Emre, kolektif oyun ve sinirlerine hakim olma konusunda eksiklerini gidermeli ve bunun için de yerini değiştirmemeli. Bu konuda menajerinin de kendisinin de bu düşüncede olduğunu biliyorum"

#Emre Mor
#Abdullah Ercan
7 yıl önce