|

Advocaat giderse takım ona emanet

Fenerbahçe'de Krasnodar karşısında alınan mağlubiyetin ardından eleştiri okları Dick Advocaat'a çevrilirken Hollandalı teknik adamla yolların ayrılması konusu gündeme geldi. Alınan bilgilere göre Advocaat'ın gönderilmesi konusunda net bir kararın verilmediği öğrenilirken böyle bir durum olması halinde ise takımı sürpriz bir ismin çalıştıracağı ifade edildi.

Yeni Şafak
19:23 - 23/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:51 - 23/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe'de geleceği tartışma konusu olan Dick Advocaat'ın sarı lacivertlilerde kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.
Fenerbahçe'de geleceği tartışma konusu olan Dick Advocaat'ın sarı lacivertlilerde kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe'de ligde alınan kötü sonuçların ardından UEFA Avrupa Ligi'nden de elenilmesi eleştiri oklarını Dick Advocaat'a çevirdi.



Hollandalı teknik adamın gönderileceği iddiaları basında geniş yer bulurken yönetimin konuyla ilgili olarak henüz net bir kararının olmadığı öğrenildi. Camiadan Advocaat konusunda ciddi bir baskı yiyen idarecilerin Hollandalı çalıştırıcıyla yolların ayrılması durumunda ise takımın başına geçici olarak U21 Teknik Direktörü Şenol Çorlu'yu getireceği belirtildi.



Şenol Çorlu, Antalyaspor maçında görev yapmıştı


Şenol Çorlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz sezon oynanan Antalyaspor-Fenerbahçe maçında Vitor Pereira'nın tavsiyesiyle takımın başında yer almıştı. Genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahaya çıkan sarı lacivertlilerde Portekizli teknik adam takımı yönetme görevini U21 Takımı'nın hocası Şenol Çorlu'ya bırakmıştı.
















#Fenerbahçe
#Şenol Çorlu
#Advocaat
7 yıl önce