|

Advocaat havlu attı

Kasımpaşa ile sahasında 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Dirk Advocaat, "Şampiyonluk zor gözüküyor" dedi. Hollandalı teknik adam ayrıca "Yönetim daha iyi bir teknik direktör bulursa yerime getirebilir" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
17:31 - 19/02/2017 Pazar
Güncelleme: 17:53 - 19/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin başında 36 resmi maça çıkan Advocaat, 19 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.
Fenerbahçe'nin başında 36 resmi maça çıkan Advocaat, 19 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Son 4 lig maçında 1 galibiyet alan Fenerbahçe 21. haftada sahasında Kasımpaşa'yla 0-0 berabere kaldı. Maç eksiği bulunan lider Beşiktaş'la arasında 7 puan fark bulunan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Advocaat maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Hollandalı teknik adamın açıklamaları şöyle;



"Şampiyonluk bizim için artık çok zor
"

  • "Bugün iyi oynayan bir takım görmedik ama çalışan çaba gösteren bir takım gördük. Ancak bu seviyede sadece bunu yapmak yetmiyor. Sezonun çok önemli bir dönemindeyiz ve üç önemli oyuncumuz bizimle değildi cezalarından dolayı. Belki de bu bizi etkiledi. Motivasyonumuz vardı aslında ancak sadece motivasyon yetmez. Bugün iyi bir skor alabilmek için sonuna kadar mücadele ettik. Bugün uzun bir aradan sonra oynayan 3-4 oyuncumuz vardı, onların da fiziksel olarak durumlarını gördük. Dolayısıyla motivasyon anlamında bir sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum, başka bir sorun vardı bugün. Dün ve bu sabah oyuncularımızla beraber konuştuk. Takım halinde toplantılar gerçekleştirdik. Bu haftanın önemini onlara aktardık. Bu konuda tartışmalarımızı yaptık. Bu 3 maçın ardından şansımız ne düzeyde olacağını görecektik. Bugün de kazanmamız gerekiyordu. Ancak bugün bunu yapamadık. Açıkçası şampiyonluk bizim için artık çok zor."
"Yönetim daha iyisini bulursa yerime getirebilir
"

Advocaat muhabirin "Krasnodar'a elenirseniz istifa eder misiniz?" sorusuna "Hep 'eğer' diyorsunuz, gerçekleşince konuşuruz" karşılığını verdi. Hollandalı teknik adam ayrıca, "Yönetim daha iyi bir teknik direktör bulursa yerime getirebilir" ifadelerini kullandı.




Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe'ye teknik direktör önerisi Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı kalmadı Şükrü Saracoğlu'nda protesto Ozan Tufan sosyal medyayı salladı Kadıköy'de ilginç olay






#Fenerbahçe
#Dirk Advocaat
7 yıl önce