|

Advocaat'ın basın toplantısında gerginlik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gaziantepspor'la berabere kaldıkları maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hollandalı çalıştırıcının bir muhabirin sorduğu soruya verdiği cevap ise toplantı salonunda soğuk rüzgarlar estirdi.

Yeni Şafak
21:43 - 26/02/2017 Pazar
Güncelleme: 22:10 - 26/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Antep maçı sonrası olay açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Antep maçı sonrası olay açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gaziantepspor maçı sonrasında olay açıklamalarda bulundu. Oldukça sinirli olduğu gözlemlenen Advocaat'ın Aykut Kocaman'la ilgili gelen soruya verdiği cevap ise toplantı salonunda şok etkisi oluşturdu.



İşte Advocaat'ın açıklamaları;


  • "Zor bir dönemden geçiyoruz ama oyuncularımın mücadelesinden şikayet edemem ama bu seviyede sadece mücadele etmek yetmiyor. Özgüvenimizi galibiyetler alarak geri kazanabiliriz. Sadece çalışmak da yetmiyor. Çok daha iyisini yapmak zorundayız. Kanat oyuncusunu da forvet oyuncusunu da çıkardık, Souza'yı koyduk. Kafa golü açısından avantaj olabilirdi. Alper çok yorgundu. Eleştirmen olmak isteyen varsa ve bunları göremiyorlarsa maç izlemeyi bıraksınlar artık"
Basın toplantısında gerginlik


  • Soru: İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'
  • Advocaat: Bu tarz soruları yönetime sorun, bana sormayın. Bunun kararını basın veremez
  • Soru: Bazı oyuncuların Aykut Kocaman'ı istediği konuşuluyor, ne düşünüyorsunuz?
  • Advocaat:Haberler çıkmış, yönetime yakın gazeteymiş... Bir oyuncu bunu söylesin yarın gideceğim. Bunu yaparsanız dürüst adamsınız. Benimle otobüse gelin, o zaman sorabilirsiniz. Benim Fenerbahçe parasını almak gibi bir niyetim yok. Saçma sapan haberler. Otobüse beraber gidelim, bir oyuncu bunu söylesin ben gideceğim ama söylemezlerse benim maaşımı sen ödeyeceksin. Bunu söylemezlerse ben giderim ama maaşımı siz ödersiniz. Ben, Beyaz TV'yi sevmiyorum. Sizi seviyorum ama kanalınızı sevmiyorum. Maaşım çok fazla değil, belki televizyonunuz ödeyebilir













#Advocaat
#Fenerbahçe
7 yıl önce