|

Ali Şaşal Vural: Beşiktaş'la anlaşmıştım

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor forması giyen 26 yaşındaki kaleci Ali Şaşal Vural, sezon başında Beşiktaş'la anlaştığını ancak kişisel hatalarından dolayı transferinin iptal olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
15:29 - 3/03/2017 Cuma
Güncelleme: 15:59 - 3/03/2017 Cuma
Diğer
Ali Şaşal Vural A Milli Takımın EURO 2016'daki  aday kadrosunda yer almıştı.
Ali Şaşal Vural A Milli Takımın EURO 2016'daki aday kadrosunda yer almıştı.

Altay ve Eskişehirspor formalarını giydikten sonra bu sezon başında Sivasspor'a transfer olan milli kaleci Ali Şaşal Vural, Süper Lig'den birçok kulüple görüştüğünü ancak kendi hatalarından dolayı transferinin gerçekleşmediğini ifade etti.



Radyospor'a konuşan Ali Şaşal'ın açıklamaları şöyle;



  • "Sezon öncesi Süper Lig'den birçok kulüple görüştüm fakat son gün Sivasspor'a transfer oldu. Flaş transfer yapamamda en büyük sorumlu benim. Burada benim yaptığım kişisel hatalar daha çok ön planda diyebilirim. Böyle fırsatlar da az gelir bir futbolcunun önüne. Beşiktaş ile anlaşmıştım. Diğer büyük kulüplerle de görüşmem olmuştu. Fakat bu her şeyin bittiği anlamına gelmedi. Buraya geldiğimde ben çok zorlu bir dönem geçirdim. Benim için çok zordu. Görüştüğüm kulüplerden sonra bir alt lige gelmek benim için zorlu bir süreçti. 2 aylık dönemden sonra kendimi toparlayıp, daha çok her şeyin farkına vardım. Bir daha yapabilirim bir daha aynı seviyeyi yakalarım dedim. Bunun için çalıştım. Çok şükür bu yönde iyiyim. Takımda iyi gidiyor. Başka bir şey düşünmüyorum. Artık yaptığım hatalardan ders aldım. Nerede ne hata yaptığımı biliyorum. Bir defa gelir böyle fırsatlar bir futbolcuya fakat ben inanıyorum ikinci defa getireceğim o fırsatı"

#Beşiktaş
#Ali Şaşal Vural
#Sivasspor
7 yıl önce