|

Arda Turan haberlere cevap verdi

A Milli Futbol Takımımızın İspanya yenilgisi sonrası en çok tartışılan isimlerinden biri olan Arda Turan instagram hesabından paylaştığı Babalar Günü fotoğrafına yazdığı mesajla yine gündeme geldi. 'Benim adım parayla, pulla anılmaz' diyen Milli kaptan çıkan haberlere adeta cevap verdi.

Yeni Şafak
18:55 - 19/06/2016 Pazar
Güncelleme: 19:19 - 19/06/2016 Pazar
Yeni Şafak
Arda, Babalar Günü ile ilgili fotoğraf paylaştı.
Arda, Babalar Günü ile ilgili fotoğraf paylaştı.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kötü bir performans sergileyerek tüm Türkiye'nin tepkisini çeken A Milli Takımın kaptanı Arda Turan instagram hesabından Babalar Günü'ne özel bir paylaşım yaptı.



Arda'nın paylaştığı fotoğrafın yanına yazdığı mesaj, çıkan haberlere cevap niteliğindeydi.



Babası ve annesini bir fotoğrafını paylaşan Arda,

'Biz, çocuklarını en güzel şekilde büyütmek için iki işte günde 18 saat çalışmış bir babanın evladıyız. Babam bilir ki benim adım bu dünyada parayla, pulla aynı cümlede geçmez. Ve ben inanırım ki babam benim kalbimi bildikçe, bu dünyada başka şeye ihtiyacım yoktur. Babalar Günün kutlu olsun, benim emekçi kahramanım. Unutma ki doğruların elbet bir gün gün yüzüne çıkmak gibi bir alışkanlığı vardır. Hele bir zamanı gelsin... #ülkemiçin#bayrağımiçin son saniyeye kadar mücadeleye devam önce 🇹🇷'

mesajını yazdı.



İspanya maçında ıslıklanan ve büyük tepki gören Arda ve ailesi bu olay sonrasında büyük bir üzüntü içine girmişti.



Milli yıldız yaşananların ardından babasının Babalar Günü'nü kutlarken, milli forma için de 'sonuna kadar devam' diyerek mesaj vermiş oldu. Arda'nın 'Babam bilir ki, benim adım parayla, pulla anılmaz' sözleri de son günlerde çıkan prim iddialarına cevap niteliğindeydi.







#Arda Turan
#Türkiye
#Euro 2016
8 yıl önce