|

Arda Turan'a beklenmedik transfer teklifi

Barcelona'dan gönderileceği konuşulan Arda Turan'a çok sürpriz bir takımdan transfer teklifi geldi. Milli Takımı bıraktığını açıklayan futbolcunun 30 milyon Euro'yu bulan bonservis bedeli sebebiyle Katalan ekibi, zor durumda kalırken 30 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak takımdan ayrılması gündeme geldi.

Yeni Şafak
14:46 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:01 - 24/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Barcelona'daki geleceği belirsiz olan Arda Turan'a Portekiz devinden transfer teklifi geldi.
Barcelona'daki geleceği belirsiz olan Arda Turan'a Portekiz devinden transfer teklifi geldi.

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Valverde'nin de yeni sezon planlarında olmadığı belirtilen Arda Turan'a çok sürpriz bir takımdan transfer teklifi geldi.

30 milyon Euro'yu bulan bonservis bedeli sebebiyle oyuncuyu bonservisiyle almaya yaklaşmayan Avrupa kulüpleri Arda Turan için Katalan ekibine kiralama teklifleri sunuyor. Bu tekliflerden bir tanesi de Portekiz'den.

Pepe'nin Beşiktaş'a transferi için Lizbon'a giden menajer Ahmet Bulut, Arda Turan için de sürpriz bir teklif aldı. Portekiz'in en büyük kulüplerinden biri olan Sporting Lizbon, Barcelona'dan gönderileceği konuşulan futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediğini resmen iletti.

Bulut'un teklifi Barcelona yetkilileriyle paylaştığı aktarılırken Arda Turan'ın Sporting Lizbon'da oynama fikrine soğuk baktığı ifade edildi. Barcelona'da kalmak istediğini her fırsatta dile getiren futbolcunun transferine yönelik ilerleyen günlerde daha net gelişmeler olması bekleniyor.

#Arda Turan
#Barcelona
#Sporting Lizbon
7 yıl önce