|

Arena'da maç sonunda 'istifa' sesleri

Galalatasaray'ın Kayserispor'a 2-1 yenildiği lig maçının ardından sarı kırmızılı taraftarlar maç sonunda Asbaşkan Cengiz Özyalçın'ın canlı yayınına müdahale etti. Bir taraftar Özyalçın'a "Beden eğitimi hocasını takımın başına getirdiniz" diye seslendi.

Yeni Şafak
21:24 - 12/02/2017 Pazar
Güncelleme: 21:36 - 12/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray-Kayserispor maçının sonunda olay görüntüler oluştu.
Galatasaray-Kayserispor maçının sonunda olay görüntüler oluştu.

Galatasaray'ın Kayserispor'a 2-1 yenildiği lig maçının ardından sarı kırmızılı taraftarlar çılgına döndü.



Asbaşkan Cengiz Özyalçın'ın röportaj verdiği sırada bazı taraftarlar canlı yayına müdahale etti. İstifa tezahüratlarında bulunan grubun arasından bir taraftar Özyalçın'a "Beden eğitimi hocasını takımın başına getirdiniz" diye seslendi.



Özyalçın ise olayın ardından şöyle konuştu;


  • "Galiba bu benim şansıma, böyle zor maçlardan sonra sizlerle birlikte olmak. Taraftarın bu tepkisini normal karşılıyorum, ben demokratım. Taraftar bizim velinimetimiz. Zafer, zafere inananlarındır. Bizim taraftarımız, olmazsa olmazımız. Bu süreçte yöneticilik zor. Hayattaki her şey gibi spor, ekonomi ile özdeş. Galatasaray zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreci yarılamış gibiyiz. Yakında size müjdeli haberlerimiz olacak. Biz de tabii ki başarılı olmasını isteriz. Bizden sonrakilere bu yönetim, bırakılan ekonomik enkazı bırakmak istemiyor. Başkanımız bu konuda talimat verdi. Galatasaray'ın zaafı yan toplar. 2 tane yan toptan gol yedik. Bunlar teknik konular, benim görevim bunlara değinmek değil. İyi bir takım yapmayı ve güzel sonuçlar almayı biz de isteriz. Son divan toplantısını izlediniz mi?Keşke izleseydiniz. Başkanımın verdiği bilgiler, nereden nereye gelindiği tartışılmaz. Böyle bir durumla karşılaştığınız için özür diliyorum. Bu bir taraftarın psikolojik durumudur, ruh halidir"










#Galatasaray
#Kayserispor
7 yıl önce