|

Aslan'dan Gomis bombası

Fransız L'Equipe Gazetesi, Galatasaray'ın golcü listesinin ilk sırasında yer alan Bafetimbi Gomis'in sarı-kırmızılı takımla el sıkıştığını duyurdu. Sezonu Marsilya'da kiralık geçiren 31 yaşındaki oyuncunun bonservisi ise Swansea City'de bulunuyor.

Yeni Şafak
09:16 - 26/05/2017 Cuma
Güncelleme: 09:18 - 26/05/2017 Cuma
Yeni Şafak
31 yaşındaki Gomis bu sezon Marsilya formasıyla 21 gol atarken 4 de asist kaydetti.
31 yaşındaki Gomis bu sezon Marsilya formasıyla 21 gol atarken 4 de asist kaydetti.

Yeni sezona kadrosunu takviye ederek girmeyi ve alınacak yıldızlarla taraftarıyla da barışmayı planlayan Galatasaray'da forvet listesinin ilk sıralarında yer alan Bafetimbi Gomis konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransa'nın önde gelen spor gazeteleri arasında yer alan L'Equipe, okurlarına duyurduğu haberde sarı-kırmızılıların Fransız ekibi Marsilya'da kiralık olarak forma giyen, bonservisi ise İngiliz ekibi Swansea City'de bulunan 31 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile prensipte anlaştığını belirtti.

Gazete, sarı-kırmızılıların, Gomis için Swansea'ya cömert bir teklif sunduğunu yazdı. Diğer Fransız kaynakları ise Galatasaray'ın oyuncuya 3 milyon Euro önerdiğini, Gomis'in ise 3.5 milyon Euro istediğini belirtirken anlaşmanın an meselesi olduğunu söylediler.

Oyuncunun, Marsilya ile kiralık sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor. Gomis'in, Swansea ile sözleşmesi ise 2018'de sona eriyor. Fransız oyuncu, L'Equipe'e yaptığı açıklamada ise, "Çok gol atmak için çok uğraştım ve büyük talep görmem yöneticiler için sorun oldu" diyerek Swansea'nin istediği rakama çıkmayan Marsilya yönetimine sitem etti.


#Galatasaray
#Bafetimbi Gomis
7 yıl önce