|

Atletico Madrid Alex Telles'in peşinde

Son günlerde Filipe Luis'le yollarını ayıracağı iddia edilen Atletico Madrid sürpriz bir transfer çalışması yapıyor. Bunun sebebi ise Atletico Madrid'in eski Galatasaraylı futbolcu Alex Telles'in peşinde olması. Eğer İspanyol ekibi bu transferi gerçekleştirebilirse Filipe Luis'in takımdan ayrılmasına izin verilecek. Böylelikle Filipe Luis'in transferi için de Galatasaray'ın eli güçlenecek.

Yeni Şafak
14:56 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 15:26 - 17/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldığı sezonda Alex Telles de takım da yer alıyordu.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldığı sezonda Alex Telles de takım da yer alıyordu.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında Porto'ya sattığı Alex Telles gösterdiği performansla Avrupa devlerinin transfer gündemine girdi. Brezilyalı futbolcuya son talip olan takım ise Atletico Madrid.

Bu sezon 22 resmi maçta 1 gol atıp 9 asist yapan Telles'in Brezilya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'na götürülmesi gündemdeyken İspanyol ekibi Atletico Madrid'in oyuncunun transferi için devrede olduğu ifade edildi.

  • Bu transfer iddiası Galatasaray'ı oldukça yakından ilgilendiriyor. Bunun sebebi sarı kırmızılıların hem Telles'in bonservisinden pay alacak olması hem de Filipe Luis'in transferine olanak sağlayacak olması.


#Filipe Luis
#Atletico Madrid
6 yıl önce