|

Aykut Kocaman: Bu ligde sonuçları hakemler belirliyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Akhisarspor yenilgisi sonrasında mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım'a isyan etti. Kocaman, "Bizi Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
22:26 - 29/09/2017 Cuma
Güncelleme: 22:34 - 29/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Aykut Kocaman.
Aykut Kocaman.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Akhisar maçında gördükleri iki kırmızı kart ve alınan mağlubiyeti yorumladı. Kocaman, mücadele sonunda derbi galibiyeti aldıklarına pişman ettirildiklerini söyledi.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Geçen haftaki maçın bir başka boyutu uygulandı bugün. Akhisarlı oyuncular sürekli yatarak oyunu ağırlaştırdı. Buna yol veren de hakem oldu. Hadi geçtim tüm hatalarını. Son dakikaya kadar tatlı tatlı götürdü maçı(!). Bütün hafta 'Fenerbahçe hakemle kazandı' algısının tezahürüdür bu maçın hakemi. Alper'in kırmızı kartında ne gördü hakem? Ben faulü bize verdi sandım. Ne gördün de kırmızı verdin diye sordum! Ben göremedim. Bu kadar kolay kırmızı kart olmaz! Söylemem gerekenden fazlasını söyledim hatta. Bu hakem geçen sezon, Bursaspor-Beşiktaş maçında Quaresma'nın 3 tane kırmızı kartında oyuncuyu atamayan hakemdi. Hakemler sonucu belirliyor bu ligde. Bugünkü oyunun, karşılığı değil bu söylediklerim. Biz iyiydik hakem yüzünden yenildik demiyorum. Ama ilk dakikadan itibaren aradı hakem. Kafası bulutluydu. Ben tecrübem ve sezgilerimle konuşuyorum. Hakem ilk dakikadan itibaren bir şey olsa da kırmızı versem diye bekledi. Hafta içi 3 kere konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yaptığı algı sonrası hakem bu duruma geldi. Bu hakem bilerek seçilmiş diyemem. Her şey ortada. Kamuoyunu sorsun gerekli soruları. Medyaya da görev düşüyor. Takımım adına söylüyorum; vahim hatalar yapmazsak bu takım çok iyi olacak. Hakem marifetiyle kazandığımız söylenen Beşiktaş maçı var. Biz hakemlere rağmen kazanamayız. Bir anda bir kırmızı kart çıktı. Neden? Bizim hakemleri yenme gücümüz yok."



#Aykut Kocaman
#Fenerbahçe
7 yıl önce