|

"Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye geri dönüyor"

Hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe teknik direktör değişikliğine gitmeye hazırlanıyor.

Yeni Şafak
18:37 - 10/03/2017 Cuma
Güncelleme: 18:48 - 10/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Kayserispor maçı sonrası Advocaat'ın basın toplantısından bir kare...
Kayserispor maçı sonrası Advocaat'ın basın toplantısından bir kare...

Fenerbahçe'de kötü gidişatın faturası Dick Advocaat'a kesildi. Sarı lacivertli yönetimin yakın zamanda Aykut Kocaman'ı tekrar takımın başına getireceği iddia edildi. NTV Spor'da; 'Gelecek sezon Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi yönetecek. Yakın zamanda Advocaat'tın konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor' ifadeleri kullanıldı.



Gaziantepspor maçı sonrası Dick Advocaat, bir basın mensubunun 'İstifa edecek misiniz?' sorusu sonrası toplantıda gerginlik yaşanmıştı...



  • Soru: İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'
  • Advocaat: Bu tarz soruları yönetime sorun, bana sormayın. Bunun kararını basın veremez
  • Soru: Bazı oyuncuların Aykut Kocaman'ı istediği konuşuluyor, ne düşünüyorsunuz?
  • Advocaat:Haberler çıkmış, yönetime yakın gazeteymiş... Bir oyuncu bunu söylesin yarın gideceğim. Bunu yaparsanız dürüst adamsınız. Benimle otobüse gelin, o zaman sorabilirsiniz. Benim Fenerbahçe parasını almak gibi bir niyetim yok. Saçma sapan haberler. Otobüse beraber gidelim, bir oyuncu bunu söylesin ben gideceğim ama söylemezlerse benim maaşımı sen ödeyeceksin. Bunu söylemezlerse ben giderim ama maaşımı siz ödersiniz. Ben, Beyaz TV'yi sevmiyorum. Sizi seviyorum ama kanalınızı sevmiyorum. Maaşım çok fazla değil, belki televizyonunuz ödeyebilir.








#Fenerbahçe
#Advocaat
#Aykut Kocaman
7 yıl önce