|

Aykut Kocaman'dan Valbuena mesajı

Fenerbahçe'nin resmen açıklaması beklenen teknik direktörü Aykut Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Life+ TV'ye konuşan Kocaman, transfer gündemine dair de önemli mesajlar verdi.

Yeni Şafak
18:54 - 6/06/2017 Salı
Güncelleme: 19:09 - 6/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Konyaspor'dan ayrılan Aykut Kocaman'ın kısa süre içerisinde Fenerbahçe'deki görevine başlaması bekleniyor.
Konyaspor'dan ayrılan Aykut Kocaman'ın kısa süre içerisinde Fenerbahçe'deki görevine başlaması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin resmen açıklaması beklenen teknik direktör Aykut Kocaman, Life+ TV'ye konuştu. "Aziz Yıldırım için de, Aykut Kocaman için de aslolan Fenerbahçe ve menfaatleri. Başka söze gerek yok." diyen başarılı çalıştırıcı, Valbuena ve transfer gündemine dair önemli mesajlar verdi.

"Valbuena'yı çok beğeniyorum, Konyaspor'un hepsini isterim"
  • "Fenerbahçe’nin layık olduğu yere gelmesi gerekiyor. Bunda benim katkım olacaksa, bu katkıyı seve seve vermeye hazırım. Fenerbahçe kadrosu, bireysel anlamda Türkiye’nin en iyi kadrosu. Beşiktaş’tan aşağı kalır yanı yok. Valbuena'yı beğeniyorum. Futbola yeni başlamış gibi iştahlı oynuyor. Son ana kadar direnen, vazgeçmeyen biri. Tıpkı Kuyt gibi. Belki de Alex polemiği nedeniyle 'Kocaman yıldız sevmez' diye bir şehir efsanesi oluştu. Biz o dönem takımı Alex'in üstüne kurduk. Bana 'Savunma futbolu oynatıyorsun' diyorlar. Fenerbahçe'nin başında 108 maça çıkmışım, o dönem en çok gol atan takım Fenerbahçe. İmkanım olsa tüm Konyaspor takımını gittiğim yere götürürüm. Sadece Ömer Ali'yi değil, hepsini seve seve alırım."

Fatih Terim'e büyük tepki
  • "Ülkenin temsil yeri bambaşka. Milli takımın başına geçmeyi çok isterim ama doğru zamanda doğru yerde olmak gerekir. Vukovic, Bajic, Skubic milli takımlara gitmeye başladı. Yabancıları gönderdik ama yerli oyuncularımızı milli takıma gönderemedik. Futbol direktörü tabii ki özgür ama 26 kişilik kadroyu seçerken Türkiye Kupası'nı kazanmış bir takımdan oyuncu alması gerekiyordu"


#Fatih Terim
#Aykut Kocaman
#Valbuena
7 yıl önce