|

Bafetimbi Gomis: Kameni bana krampon almıştı

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe derbisi öncesinde önemli mesajlar verirken Carlos Kameni ile ilgili bilinmeyen bir hikayeyi ilk kez anlattı.

Yeni Şafak
14:23 - 20/10/2017 Cuma
Güncelleme: 14:34 - 20/10/2017 Cuma
Galatasaray'ın Fransız yıldızı Gomis, sarı kırmızılı forma altında  8 lig maçında 9 gol atma başarısı gösterdi.
Galatasaray'ın Fransız yıldızı Gomis, sarı kırmızılı forma altında 8 lig maçında 9 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Hürriyet'e konuşan Gomis, sarı lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu Carlos Kameni ile ilgili de bilinmeyen bir hikayeyi ilk kez anlattı.

İşte Bafetimbi Gomis'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "G.Saray, Türkiye’de en çok kupa kazanan takım. Kulüp müzesinde, statta, her tarafta başarıların fotoğrafları var. Ve bütün o kupaları görünce ben de kendi adımı bu hikayeye yazdırmak istiyorum. UEFA ve Süper Kupa’yı kazanmış bir takımın formasını giymek ağır ve zor bir sorumluluk. Bu beni hırslandırıyor."
Östersunds
maçlarından sonra ortaya bambaşka bir G.Saray çıktı. Fark neydi?

  • "Fark zamandı. Yepyeni bir takım kuruldu G.Saray’da. Her biri farklı kültürden gelen oyunculardı. Bir takımın oluşması zaman gerektirdi. Bu zamanı doldurduğumuz anda başarıyı elde ettik. Tabii ki Avrupa kupalarında oynamak G.Saray’ın hedeflerinden biri. Ancak baktığımız zaman ligde çok iyi gidiyoruz. Kötü olan bir şey, iyi bir şeye vesile oldu."
Ligin ilk 8 haftasındaki 9 gol, 2 asistlik performansın için neler söylersin?
  • "Başlarken mükemmel olmayı hedefliyordum. Hazırlık maçından sonra İstanbul’a döndüğümde kendime bir söz verdim; ‘Daha fazla çalışıp performansımı artıracağım’ diye. Bunu gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Yönetim, teknik ekip ve diğer oyuncular da performansıma katkı sağladı."
Carlos Kameni ile arasındaki anıyı ilk kez anlattı
  • "Fenerbahçe kalesinde Volkan mı, yoksa Kameni’nin mi oynayacağı fark etmez. Önemli olan 3 puan getirecek golü atmamız. Volkan, büyük kariyerli bir kaleci. Kameni’ye de saygım var. Ailemin hali vakti yerinde değildi, bana krampon almıştı."

#Bafetimbi Gomis
#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Carlos Kameni
7 yıl önce