|

Ballack: Özil Türkiye Ligi'ne fazla gelir

Almanların eski milli futbolcusu Michael Ballack Fenerbahçe'nin Mesut Özil ile ilgilendiği yönündeki çıkan haberlere karşılık, "Türkiye Ligi'nde oynamak için fazla iyi bir oyuncu" yorumunu yaptı.

Yeni Şafak
14:52 - 23/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:20 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Mesut Özil'in Arsenal'le henüz sözleşme yenilememiş olması nedeniyle takımdan ayrılabileceği iddiaları sıkça gündeme geliyor.
Mesut Özil'in Arsenal'le henüz sözleşme yenilememiş olması nedeniyle takımdan ayrılabileceği iddiaları sıkça gündeme geliyor.

Almanya'nın eski yıldızlarından Michael Ballack, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye geleceği yönündeki iddialarını yorumlarken ilginç ifadeler kullandı.



Talksport'a konuşan eski Chelsea'li futbolcu, Mesut'un kafası rahat olduğu sürece dünyada her takımda forma giyebilir derken adının Fenerbahçe'yle anılmasına yönelik şu sözleri kullandı:


  • "Özil, Türkiye Ligi'nde oynamak için fazla iyi bir oyuncu. Arsenal gibi üst düzey bir kulüpte oynuyor ve o fantastik bir isim. Bu, birçok futbolcunun sahip olamadığı bir şey. Dünya klasında bir kaliteye sahip. Özellikle Almanya için oynarken bunu da birçok kez gösterdi. Ancak şimdi pek iyi performans gösteremiyor. Ne yapmak istediği üzerine analizler yapıyor. Eğer kafası rahat olursa dünyadaki her takımda oynayabilir."

28 yaşındaki Mesut Özil'in
adı
son dönemlerde
İngiliz basınında Fenerbahçe ile anılıyordu.








#Michael Ballack
#Fenerbahçe
#Mesut Özil
7 yıl önce