|

Bedavaya gelen Cenk Tosun'a değer biçilemiyor

Beşiktaş'ın 2014-2015 sezonu başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı milli futbolcu Cenk Tosun performansıyla parmak ısırtıyor. Önüne Gomez, Aboubakar ve Negredo gibi isimlerin alınmasına rağmen hiçbir zaman küsmeyen ve çalışmasına devam eden futbolcu için şimdilerde değer biçilemiyor.

Yeni Şafak
13:29 - 14/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:38 - 14/09/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer olan Cenk Tosun, siyah beyazlı forma altında 123 maçta 53 gol atma başarısı gösterdi.
Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer olan Cenk Tosun, siyah beyazlı forma altında 123 maçta 53 gol atma başarısı gösterdi.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Cenk Tosun, 2016-2017 sezonuna muhteşem bir başlangıç yaptı. Aboubakar'ın ayrılışı sonrasında Alvaro Negredo'yu kadrosuna katan siyah beyazlılarda herkes Cenk'in yedek kulübesinde oturacağını düşünürken milli yıldız herkesi yanılttı.

Oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken futbolcu Milli Takım'ın Hırvatistan galibiyetinde de başrol isimlerden biri olmuştu. Beşiktaş'la çıktığı Porto maçında harika bir gole imza atan futbolcunun değeri her geçen gün artıyor.



Crystal Palace'ın kapısından döndü

Transfer döneminin son günü Crystal Palace'tan gelen 13.5 milyon Euro'luk teklifi ödeme koşullarında anlaşılamadığı için kabul etmeyen siyah beyazlı yönetim, milli golcünün performansı sonrası oldukça memnun durumda.

  • Şimdiye kadar çıktığı 6 resmi maçta 4 gol atan 1 de asist yapan Cenk Tosun, Avrupa kulüplerinin göz hapsinde bulunuyor.
Beşiktaş Cenk'ten çok büyük kar edebilir

2014 yılının devre arasında Gaziantepspor'dan bonservis bedeli ödenerek alınmak istenen futbolcu, o dönem kulübünün izin vermemesi üzerine Beşiktaş'a imza atamamıştı. Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman ise milli oyuncuya Beşiktaş formasını giydirerek imza attırmış ve oyuncuyu sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.


#Crysta Palace
#Beşiktaş
#Cenk Tosun
7 yıl önce