|

Bedavaya gelmişti dünyaları kazandıracak

Galatasaray'ın 2014 yılında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Sinan Gümüş, sarı kırmızılılarla yol ayrımında. 23 yaşındaki futbolcu için 3 resmi teklif alan Galatasaray Kulübü, başarılı futbolcudan önemli bir gelir elde etmenin eşiğinde.

Yeni Şafak ve
18:09 - 22/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:27 - 22/07/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray, bedavaya kadrosuna kattığı Sinan Gümüş'ü ciddi bir bedelle elinden çıkartmaya hazırlanıyor.
Galatasaray, bedavaya kadrosuna kattığı Sinan Gümüş'ü ciddi bir bedelle elinden çıkartmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Sinan Gümüş'ten ciddi bir gelir elde etmek üzere. Sarı kırmızılılarla yol ayrımında olan 23 yaşındaki futbolcu önünde duran 3 tekliften birini kabul ederek İstanbul'dan ayrılacak.

İtalya'nın Fiorentina ve Sampdoria takımlarının transfer teklifi yaptığı futbolcunun diğer taliplisi ise Benfica. 3 kulüpten de resmi teklif alan Galatasaray yönetimi, futbolcusunun en yüksek teklif yapan takım olan Fiorentina'ya (5 milyon Euro) gitmesini istiyor. Sinan Gümüş'ün gönlü ise Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Benfica'dan yana.

Portekiz ekibinin 3.5 milyon Euro teklif ettiği Sinan Gümüş'ün kulüplerin el sıkışmasını beklediği aktarılırken bu rakamın Galatasaray'ın istediği düzeye çekilmeye çalışıldığı belirtildi. Oyuncu için 5 milyon Euro isteyen sarı kırmızılılar bu rakamı elde etmesi halinde kasasına ciddi bir gelir koymuş olacak.

#Galatasaray
#Sinan Gümüş
7 yıl önce