|

Belhanda Galatasaray'a istediği futbolcuları açıkladı

Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda, Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Faslı futbolcu, Süper Lig'den kadroya katılmasını isteyeceği 3 meslektaşının da ismini verdi.

Yeni Şafak
19:24 - 20/10/2017 Cuma
Güncelleme: 21:09 - 20/10/2017 Cuma
Diğer
Galatasaraylı Younes Belhanda, sarı kırmızılılarla çıktığı 8 lig maçında 1 gol attı, 3 de asist yaptı.
Galatasaraylı Younes Belhanda, sarı kırmızılılarla çıktığı 8 lig maçında 1 gol attı, 3 de asist yaptı.

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda, sarı kırmızılıların Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde çarpıcı mesajlar verdi. 27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'den isteyeceği futbolcularla ilgili de açıklamalarda bulundu.

İşte Younes Belhanda'nın Sabah'a yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;
"Ben farklı bir 10 numarayım. Beni diğer 10 numaralardan ayıran özelliğe gelirsek... Defansif olarak çok çalışıyorum ve koşuyorum. Defans ve hücum arasındaki bağı iyi kuruyorum. Hocaların (Aykut Kocaman ve Tudor) beni istemeleri normal...
Galatasaray
tarihinde 10 numaraların önemi büyük. Ben de iz bırakmak istiyorum. Yarışmacı ve rekabetçi bir ruha sahibim. Star olmak için değil sahada en iyisini vermek için buradayım. Futbola ön libero olarak başladım ama çok tekniktim. Forma numaraları ile ifade etmem gerekirse önce 5 numara oynadım, sonra 6, ardından 10 numara oldum.
"Serdar'dan iyi Türk stoper yok"

  • "Serdar Aziz'in Türk Milli Takımı'nda oynamaması normal değil. En potansiyelli Türk stoper, geleceği de çok parlak. Çok güçlü bir oyuncu. Türkiye'de ondan daha iyisi yok."
Tek tercih hakkın olsa Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan hangi oyuncuları takımında görmek isterdin?
  • "Fenerbahçe'den tabii ki Fas Milli Takımı'ndan arkadaşım Dirar (gülerek)... Beşiktaş'tan Babel. Trabzonspor'dan Burak. Burak, Galatasaray'da da oynadı, iyi bir forvet."
"Süleymaniye Camii'ne gideceğim"
  • "Müslüman bir ülkede yaşamak hem beni hem ailemi olumlu yönde etkiliyor. İbadetimi rahatça yerine getiriyorum. Dışarıda kendi dininizin gereklerini yerine getirdiğiniz zaman kimse sizi yadırgamıyor. Camiye gidebiliyorum. Restaurantlarda helal et yiyorum. Türk yemeklerini beğendim. İstanbul'u henüz gezemedim. Ben çok gezmeyi seven biri değilim. Maçlarıma konsantre oluyorum ama ilk fırsatta Süleymaniye Camii'ne gideceğim."

#Younes Belhanda
#Galatasaray
#Fenerbahçe
6 yıl önce