|

Belhanda'dan taraftarı mest eden hareket

Galatasaraylıların merakla beklediği transferlerin başında gelen Younes Belhanda ile anlaşma sağlanmasının ardından Faslı futbolcudan sarı kırmızılı camiayı mest eden bir hamle geldi.

Yeni Şafak
13:30 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:22 - 24/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ın 4 yıllık anlaşma sağladığı Younes Belhanda, bu sezonu Fransa Lig 1 takımlarından Nice'te geçirdi.
Galatasaray'ın 4 yıllık anlaşma sağladığı Younes Belhanda, bu sezonu Fransa Lig 1 takımlarından Nice'te geçirdi.

Galatasaray'ın 4 yıllık anlaşma sağladığı Faslı yıldız Younes Belhanda, Igor Tudor'la yaptığı görüşmede sarı kırmızılı camianın takdirini kazanan bir harekete imza attı.

Sezon biter bitmez Fas Milli Takımı'na katılan 27 yaşındaki futbolcu, çok kısa bir tatil süreci yaşamasına rağmen Tudor'a Slovakya kampına katılacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Östersunds maçında oynamak istediğini ifade eden Belhanda'nın tatilini uzatmayıp bir an önce takıma katılma istediği yönetim ve teknik heyet tarafından takdirle karşılandı.

  • 1.77 cm boyundaki Belhanda, yüksek tekniği ve oyun görüşü ile dikkat çekiyor. Kariyerinde forvet arkasında oynadığı maçlarda etkili performans ortaya koyan yıldız futbolcu, hücum hattının solunda da forma giyebiliyor. Geçen sezon Nice ile 36 resmi maça çıkan Belhanda, 3 gol atarken 7 de asist yaptı.

https://www.youtube.com/embed/EVpcADsYyv8

#Galatasaray
#Belhanda
7 yıl önce