|

Beşiktaş-Benfica: 3-3

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. haftasında ilk yarısını 3-0 geride kapattığı maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle Benfica ile 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla beraber siyah beyazlılar bir üst tura çıkma şansını son maçlara bıraktı.

Yeni Şafak
22:40 - 23/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 03:58 - 24/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Quaresma attığı gol sonrası topu alıp santraya koştu.
Quaresma attığı gol sonrası topu alıp santraya koştu.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında evinde Portekiz ekibi Benfica ile karşılaştı. Karşılaşma 3-3 beraber sona erdi.



Vodafone Arena'da şok goller peş peşe geldi

Mücadelenin 10. dakikasında Salvio'nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Guedes, kaleci Fabri ile karşı karşıya kaldı. Fabri'yi çalımlayarak geçen Guedes, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1





25. dakikada Salvio'nun pasında ceza sahası dışı sağ çaprazında bulunan Semedo'nun uzaktan plase vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2







Akıl dışı gol

2-0'dan sonra Beşiktaş savunmasının gardı iyice düştü ve Portekiz ekibi 31. dakikada Fejsa ile bulduğu ilginç golle farkı 3'e çıkardı. Öyleki bu golde top 3 kere kale direğinden döndü ve 4. vuruşta top ağlara gitti. İlk yarı 3-0'lık Benfica üstünlüğüyle sona erdi.



Video: Vodafone Arena'da şoke eden skor: 0-3



Cenk Tosun gözlerin pasını sildi

Şenol Güneş ikinci yarıya Tolgay Arslan ve Gökhan Gönül'ün yerine Gökhan İnler ve Cenk Tosun değişikliğiyle başladı.



İkinci yarıya etkili başlayan Beşiktaş 58. dakikada Beck'in ortasında Cenk Tosun inanılmaz bir voleyle kalenin sol tarafından topu ağlara yolladı ve skoru 3-1'e getirdi.







Beşiktaş geri döndü


83. dakikada Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirdi.











Baskısını iyice artıran Beşiktaş 89. dakikada Quaresma'nın rabona ortasında top, altıpasta Aboubakar'ın önünde kaldı ve Kamerunlu golcü topu ağlara gönderdi. 3-3











Maçta başka gol olmayınca Beşiktaş altın değerinde 1 puanı hanesine yazdırdı ve gruptan çıkma ihtimalini son maçlara bıraktı.





















#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
#Benfica
7 yıl önce