|

Beşiktaş cephesi kuradan umutlu

Avrupa Ligi'nde Olympiakos'la eşleşen temsilcimiz Beşiktaş'ın yöneticilerinden Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları kura hakkında görüşlerini ifade ettiler.

Yeni Şafak
16:06 - 24/02/2017 Cuma
Güncelleme: 16:19 - 24/02/2017 Cuma
Yeni Şafak
Erdal Torunoğulları turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.
Erdal Torunoğulları turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'la rakip olmasının ardından siyah-beyazlı yöneticiler eşleşmeyi değerlendirdi.



Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi kendilerini şanslı gördüğünü belirterek şunları söyledi:


  • "Sonuç itibariyle bir takım çıkacaktı. Beşiktaş, 15 takımın karşılaşmak istemeyeceği bir takımdı. Beşiktaş'ı şanslı görüyorum. Avrupa'da kupa kaldırma ihtimaline göre hazırlandık. Hedefimiz Avrupa'da kupa kaldırmak.''

Bir diğer siyah-beyazlı yönetici Erdal Torunoğulları ise kuradan önce Olympiakos yöneticileriyle şakalaştıklarını söylerken şu ifadeleri kullandı:


  • ''Kura çekiminde enteresan eşleşmeler oldu. Kuradan önce Olympiakos yöneticisiyle şakalaşıyorduk, biz birbirimize çıkmayalım sonraki turda çıkalım diye. Kulüp olarak diyaloglarımız çok iyi. Zor bir maç olacak. İnşallah iyi bir şekilde motive oluruz ve gülen taraf biz oluruz. Centilmenlik ve dostluk bozulmasın. Turu geçmiş bir şekilde buraya kura çekimine gelmek istiyoruz.''
#Olympiakos
#Beşiktaş
7 yıl önce