|

Beşiktaş cephesinden Lyon değerlendirmesi

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız temsilcisi Lyon'la eşleşmesinin ardından siyah beyazlı yöneticiler Metin Albayrak, Erdal Torunoğulları ve Ahmet Nur Çebi'den ilk değerlendirmeler geldi.

Yeni Şafak
15:20 - 17/03/2017 Cuma
Güncelleme: 15:30 - 17/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde Lyon, Beşiktaş'ın rakibi oldu.
UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde Lyon, Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Fransız ekibi Lyon oldu. Siyah beyazlı cepheden eşleşmeyle ilgili ilk değerlendirmeler geldi.



Metin Albayrak'ın açıklamaları;


  • "Manchester United çıkmadı. Demek ki finalde karşılaşacağız. Dünkü maçta tek yürek olduğumuzu gösterdik. Takımı gönülden tebrik ediyorum. Hedefimiz kupayı almak.
    Artık lige döndük, o da bizim için çok önemli. İki tarafta bizim için çok önemli. Haddimizi biliyoruz. Ülkemizi çok iyi temsil ediyoruz. Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar da bizi tebrik ediyor."

Erdal Torunoğulların açıklamaları;


  • "Hayırlı olsun. Lyon iyi takım. Bizi zorlu iki maç bekliyor. İlk maçın deplasmanda olması bizim için avantajlı. Hayırlısı neyse o olsun.
    Artık final konuşuyoruz. Ülkemize güzel katkılar verdik. İyi bir kura olduğunu düşünüyorum. Fransa'da çok taraftarımız var. Öyle bir gücümüz var. Lyon'un Beşiktaş'tan o kadar üstün olduğunu düşünmüyorum. İyi bir kura çektik."

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları;


  • "Kötümser değilim, Beşiktaş çok güçlü takım. En iyi iki takım karşılaştı. Lyon da diyordur ki, "Çıka çıka Beşiktaş mı çıktı!" Onlar da mutlu değildir. Erken final."

👉UEFA Avrupa Ligi'nde diğer eşleşmeler; pic.twitter.com/zjz9C2OaMu


#Beşiktaş
#Lyon
7 yıl önce