|

Beşiktaş Santiago Ascacibar'ı izliyor

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Beşiktaş, gelecek sezonun transferleri için çalışmalara başladı. Yönetim ilk iş olarak 34 yaşına gelen Atiba Hutchinson'ın bölgesine Arjantin Ligi ekiplerinden Estudiantes'in formasını giyen Santiago Ascacibar'ı gündemine aldı.

Yeni Şafak
13:18 - 22/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:35 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş, Arjantin'in gelecek vaadeden futbolcuları arasında gösterilen Ascacibar'la ilgileniyor.
Beşiktaş, Arjantin'in gelecek vaadeden futbolcuları arasında gösterilen Ascacibar'la ilgileniyor.

Siyah beyazlılarda bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Atiba Hutchinson'ın alternatifsiz kalması yönetimi harekete geçirdi. Avrupa ve Güney Amerika'da bu bölge için alternatif oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş aradığı ismi Arjantin'de buldu.



Siyah beyazlılar Estudiantes takımının formasını giyen Arjantinli futbolcu Santiago Ascacibar'ı gündemine aldı. Sezon başında adı Beşiktaş'la anılan 20 yaşındaki futbolcunun yaklaşık 2 sezondur takip edildiği belirtildi. Bonservisi için 7 milyon euro değer biçilen futbolcunun Avrupa'da futbol oynamaya sıcak baktığı ifade edilirken Beşiktaşlı yöneticilerin sezon sonunda Arjantin'e giderek transfer görüşmelerinde bulunacağı öne sürüldü. Ascacibar'ın Estudiantes'le sözleşmesi 2019 yılında sona eriyor.



Ascacibar için fikir edinebileceğiniz bir tanıtım videosu;








#Ascacibar
#Beşiktaş
7 yıl önce