|

Beşiktaş ve Ajax'ın muhtemel eşleşmesi için resmi açıklama

Beşiktaş ve Ajax'ın UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalması halinde birbirleriyle eşleşme ihtimali sosyal medyanın en çok konuştuğu haberlerin arasındaydı. Konuyla ilgili olarak UEFA'dan ilk açıklama geldi.

Yeni Şafak
16:11 - 16/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:20 - 16/03/2017 Perşembe
Diğer
Beşiktaş ve Ajax'ın UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalması halinde eşleşip eşleşemeyeceği konusu maçların ardından belirlenecek.
Beşiktaş ve Ajax'ın UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalması halinde eşleşip eşleşemeyeceği konusu maçların ardından belirlenecek.

Avrupa Ligi'ndeki Ajax ve Beşiktaş'ın bir üst turda eşleşme ihtimalleri ülkede haber konusu oldu. Ajaxlı yönetici Brinkhuis, “Şimdilik Kopenhag'ı düşünüyoruz. Bu turu bir geçelim sonra bakarız” ifadelerini kullandı.



Bu arada; Beşiktaş ve Ajax'ın tur atlaması halinde, UEFA'nın iki ülke arasında yaşanan krizin devam etmesi ya da artması durumunda iki takımının çeyrek finalde eşleşmesine izin vermeyebileceği ileri sürüldü.


UEFA medya servisinden Skorer'e yapılan açıklamada, "Şu aşamada bu yönde alınmış bir karar yok. UEFA Avrupa Ligi kura prosedürüne dair koşullara yarın karar verilecek" ifadeleri kullanılırken, önceki turlarda bazı ülkeler arası eşleşmelere şerh konduğu hatırlatması da yapıldı. Beşiktaş taraftarından dev hazırlık Olympiakoslu oyuncular için ilginç benzetme

#Beşiktaş
#Ajax
#UEFA Avrupa Ligi
7 yıl önce