|

Beşiktaş'ın rakibi Lyon PSG'ye 2-1 yenildi

Fransa Ligue 1'de oynanan PSG-Lyon maçında ev sahibi ekip 2-1 galip geldi. Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde rakibi olan Lyon'un golcüsü Lacazette ise sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Yeni Şafak
09:36 - 20/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:58 - 20/03/2017 Pazartesi
Lyon, Fransa 1. Futbol Ligi'nde 71 puanlı lider Monaco'nun 21 puan gerisinde 4. basamakta kaldı.
Lyon, Fransa 1. Futbol Ligi'nde 71 puanlı lider Monaco'nun 21 puan gerisinde 4. basamakta kaldı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde eşleştiği Fransa'nın Olympique Lyon takımı, Fransa 1. Futbol Ligi'nde deplasmanda Paris Saint-Germain takımına 2-1 mağlup oldu.



PSG'nin Parc des Princes Stadı'ndaki maçın ilk yarısının 6. dakikasında Olympique Lyon, Lacazette'nin golü ile öne geçmesine rağmen 34. dakikada Rabiot ve 40. dakikada Draxler'in gollerine engel olamayınca maçın ilk yarısı PSG'nin 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda da üstünlüğünü korumayı başaran PSG maçı aynı skorla kazandı.



Lacazette sakatlandı

Bu arada maçın 52. dakikasında Lyon'da golcü oyuncu Lacazette sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Bruno Genesio yıldız futbolcunun sakatlığı ile ilgili şunları söyledi:


  • "Lacazette perşembe günü Roma maçında ayağının üzerine bir darbe almıştı. Bu maçta da aynı yere darbe alınca çıkmak zorunda kaldı. Ancak önemli bir şeyi yok. Basit bir sakatlık diyebiliriz."
Olympique Lyon ile Beşiktaş arasındaki UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçı 13 Nisan'da Lyon'da, ikinci maç ise 20 Nisan'da İstanbul'da oynanacak.








#Beşiktaş
#Olympique Lyon
#PSG
7 yıl önce