|

Beşiktaş'tan ilk ayrılacak isim belli oldu

Süper Lig'de lider durumda olan UEFA Avrupa Ligi'nde de Lyon ile çeyrek final mücadelesine çıkacak temsilcimiz Beşiktaş'ta takımdan ayrılacak ilk isim belli oldu.

Yeni Şafak
13:13 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:36 - 29/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta Brezilyalı stoper Rhodolfo'nun gelecek sezonki kadroda yer alması beklenmiyor.
Beşiktaş'ta Brezilyalı stoper Rhodolfo'nun gelecek sezonki kadroda yer alması beklenmiyor.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadrosu için kollar sıvandı. Siyah beyazlılarda transferi düşünülen isimlerin yanı sıra ilk olarak takımdan gönderilecek isimlerle ilgili çalışma yürütüldüğü öğrenildi.



Beşiktaş'ta kiralık futbolculardan Talisca'nın 1 yıl daha kiralanacağı Aboubakar'ın ise sezon sonuna kadar göstereceği performansın takip edileceği belirtildi. Bunun yanı sıra takımdan gönderilecek ilk ismin Rhodolfo olacağı aktarıldı. Kulüp yöneticilerinin sakatlığı sonrasında bir türlü beklenen geri dönüşü yapamayan Brezilyalı savunmacının menajerine 'gelecek sezon kadromuzda düşünmüyoruz' dediği ifade edildi.



Rhodolfo'nun Brezilya'dan kendisine kulüp aradığı belirtlirken Beşiktaş'ın bonservis konusunda oyuncunun transferine yardımcı olacağı aktarıldı. Hatırlanacağı üzere Rhodolfo 2 sezon önce Gremio'dan 3.3 milyon euro karşılığında alınmıştı.


  • Rhodolfo ilk geldiği sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlık sebebiyle istenilen geri dönüşü yapamamıştı. Brezilyalı futbolcu kendisini güçlendirme çalışmaları yapsa da Şenol Güneş'ten forma şansı bulamamıştı. Rhodolfo son olarak milli arada Astra ile oynanan maçta oynamış ancak beklenen performansı gösterememişti.












#Beşiktaş
#Rhodolfo
7 yıl önce
default-profile-img