|

Bize yakışmadı

Avusturya kampındaki görüntülerinin iyi olmadığını belirten Hırvat teknik adam, 'Uyum süreci içindeyiz. Ancak yediğimiz 8 gol bize yakışmadı. Savunmadaki zaafları bir an önce aşmamız gerekiyor' dedi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 4/08/2013 Pazar
Güncelleme: 23:25 - 3/08/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Bize yakışmadı
Bize yakışmadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar nedeniyle oyuncularını sert bir şekilde uyarırken sonuçların Beşiktaş'a yakışmadığını söyledi. Takım olarak uyum sorunu yaşadıklarını ve bunu atlatmak için çaba sarf ettiklerini belirten Hırvat teknik direktör, yine de maçlarda bu katar gol yemelerinin kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi. 2-2 biten FK Laci maçı sonrası soyunma odasında oyuncularına uyarılarda bulunan genç teknik adam, 'Avusturya kampından iyi bir görüntü veremedik. Alınan sonuçlar bize yakışmadı. Yaptığımız hazırlık maçlarında 8 gol yiyip 6 gol attık. Bu Beşiktaş'a yakışmaz. Zayıf rakipler karşısında dahi çok basit goller yiyoruz. Takım savunmasında büyük zaaflarımız bulunuyor. Herkes Pazartesi gününe kadar çok iyi dinlensin. Sadece galibiyet düşe-nin bir takım istiyorum' dedi.

SAKATA GELDİ

17 Temmuz'da başlayan ve dün biten Avusturya kampında 6 maç yapan siyah–beyazlı takım sadece bir galibiyet alabildi. Kartal, 2 maçtan mağlup ayrılırken, 3 maç ise berabere sona erdi. Bu arada siyah–beyazlı ekip sakatlıklarla uğraşıyor. Fıtık olan Holosko sonrasında Beşiktaş, İstanbul'a 3 sakatla döndü. Dizinde ağrıları olan Fernandes, kafasında 5 dikişle idmana çıkan Franco, belinde problem olan İbrahim Toraman ve sporcu fıtığı şüpesi olan Çek stoper Sivok'un durumu çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak.

ERSAN VE GÖKHAN'A İZİN

Siyah-beyazlı takımda transfer teklifleri alan Ersan Adem Gülüm ile Gökhan Süzen'e izin çıktı. Avusturya kampında yönetici Erdal Torunoğlu ve Futbol Direktörü Önder Özen ile bir güreşme yapan teknik direktör Slaven Bilic İspanyol ekibi Malaga'nın istediği savunma oyuncusu Ersan Gülüm ve İtalya'nın Seri A takımlarından Sampdoria'nun istediği sol bek Gökhan Süzen'in gönderilmesinde bir sakınca olmayacağı görüşünü bildirdi. Hırvat teknik adamın kulübün menfaati için bu iki oyuncunun gönderilmesinin kendisinin planlarını etkilemeyeceğini ifade etti.

KORKUTAN TABLO

Beşiktaş-QPR : 0-1

Beşiktaş-Schalke 04 : 1-1

Beşiktaş-Simurq PIK : 2-1

Beşiktaş-Southampton : 1-3

Beşiktaş-Cukaricki : 0-0

Beşiktaş-Laçi : 2-2


11 yıl önce