|

Boks Federasyonu'ndan Çevik Kuvvet'e moral ziyareti

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, federasyonun yönetim kurulu üyeleri, boks hakemleri, antrenörleri ve sporcuları Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polis memurlarına karanfil verdi.

Yeni Şafak
14:09 - 14/12/2016 mercredi
Güncelleme: 14:20 - 14/12/2016 mercredi
Yeni Şafak
Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu ve boksörler  Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde toplu fotoğraf çektirdiler.
Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu ve boksörler Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde toplu fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırılarını protesto etmek ve polislere moral vermek için gerçekleştirilen ziyarette boks camiasını Ankara Çevik Kuvvetten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Uğur Çelik ve çok sayıda çevik kuvvet polisi karşıladı.



Emniyet Müdürü Çelik, toplumun tüm kesimlerinden polise yönelik bu tür organizasyonun moral ve motivasyon açısından son derece önemli olduğunu belirterek, “Ne olursa olsun milletimizin birliği, vatanımızın bütünlüğünü bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Halkımızın yanımızda olduğu görmek mutluluk verici. Lütfen her zaman, rutin zamanlar da müsabakalar esnasında da birlikteliğimizi, kol kola omuz omuza olduğumuzu gösterelim, dünyaya haykıralım, ifade edelim” dedi.






'Milletimiz ile güvenlik güçlerimiz her zaman omuz omuza'


Federasyon Başkanı Gözgeç de Beşiktaş'ta yaşanan her iki saldırıyı da kınayarak, şehit olan polislere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.



Türk milletinin her zaman askeriyle, polisiyle, güvenlik güçleriyle el ele omuz omuza olduğuna dikkati çeken Başkan Gözgeç, “Bugün burada kahraman polislerimizin yanında olmak istedik. Sizlerle Türk milleti iftihar ediyor. Kahramanlıklara bir kez daha destan yazarak Türk milletinin kalbinde büyük yer edindiniz. Türk milleti bölünmeyecek, ayrılmayacak, ayrışmayacaktır. Vatan hainleri bilsin ki Türk milleti her zaman dimdik ayakta polisinin askerinin yanında ve bekçisidir" ifadelerini kullandı.








#Türkiye Boks Federasyonu
#Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü
#Eyüp Gözgeç
il y a 7 ans