|

Boksörlerden Elazığ'da anlamlı ziyaret

Elazığ'a bulunan Boks Federasyonu hakemleri, sporcuları ve teknik heyeti, kahraman şehidimiz Fethi Sekin'i mezarı başında andı.

Yeni Şafak
12:43 - 12/05/2017 Cuma
Güncelleme: 12:46 - 12/05/2017 Cuma
Yeni Şafak
Genç sporcular kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in kabir başında 'terörü lanetliyoruz' pankartı açtı.
Genç sporcular kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in kabir başında 'terörü lanetliyoruz' pankartı açtı.

Türkiye Boks Federasyonu hakemleri, sporcuları ve teknik heyetinden bir grup kahraman şehidimiz Fethi Sekin’i mezarı başında andı.

Doğancık Köyü’ndeki mezarlıkta gerçekleşen ziyarette kafilede bulunanlar kahraman şehidimizin mezarı başına çiçek bırakıp, dualar etti.


Türkiye Liselerarası Boks Şampiyonası kapsamında Elazığ’da bulunan boks kafilesinin ziyaretinde duygusal anlar yaşanırken, genç sporcular kahraman şehidimiz Fethi Sekin’i ziyaretini kabir başında çekilen fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

  • Fethi Sekin Kimdir?
  • Bu yılın Ocak ayında İzmir Adliyesi önünde teröristlerin bombalı araç ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği terör saldırısı düzenlenmiş, bu hain girişimde 11 kişi yaralanırken 1 polis ve 1 adliye çalışanı şehit olmuştu.
  • Keleşnikofla ateş eden teröristlerden birini tabancasıyla öldürüp, son mermisine kadar çatışan ve daha sonra şehit düşen 3 çocuk babası 44 yaşındaki Trafik Polisi Fethi Sekin, gösterdiği kahramanlıkla muhtemel bir facianın önüne geçmişti.
#Fethi Sekin
#Türkiye Boks Federasyonu
7 yıl önce