|

Bu takımın golcüsü benim

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun, Çin dönüşünde kendinden emin konuşarak, “Kim gelirse gelsin, güzel bir rekabete girip, bu takımın 1. golcüsü olduğumu bir kez daha göstereceğim" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/07/2017 Pazar
Güncelleme: 02:11 - 23/07/2017 Pazar
Yeni Şafak
​Bu takımın golcüsü benim
​Bu takımın golcüsü benim

Siyah-beyazlıların transfer komitesi, forvet hattını takviye etmek için çalışmalarını yürütürken, Beşiktaş'ın yerli golcüsü Cenk Tosun'un, başkan Fikret Orman'la gerçekleştirdiği bir sohbette iddialı ifadeler kullandığı öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların yeni sezon öncesi yaptığı 3 günlük Çin seyahati dönüşünde uçakta Cenk Tosun ile bir görüşme yaptı. Milli golcüye, takım için önemini anlatan Orman, “Forvet arayışımız seni olumsuz etkilemesin. Bizim için çok değerlisin ve bu takımın en önemli golcüsüsün” dedi.

Başkan Orman'ın bu sözleri üzerine kendine olan güvenini ortaya koyan 26 yaşındaki yıldız futbolcu, “Ben kendime güveniyorum başkanım. Kim gelirse gelsin, bu takımın golcüsü ben olacağım. Gelen her golcüyle uyum sağladım. Demba Ba ile, Gomez'le, Aboubakar'la oynadım. Hepsiyle güzel bir rekabete girdim ve üzerime düşeni yaptım. Yeni sezonda da bu takımın en önemli isimlerinden birisi olduğumu göstereceğim” dedi. Beşiktaş'a 2014 yılında Gaziantepspor'dan transfer olan Cenk Tosun, geçtiğimiz sezon 47 maçta görev yaparak, siyah-beyazlılara 24 gol, 4 asistlik katkı yaptı. Ay-yıldızlı formayı da 19 kez terleten milli yıldız, bu maçlarda 5 gole imza attı.

#Cenk Tosun
#Beşiktaş
#Demba Ba
7 yıl önce