|

Bülent Uygun: Rajtoral'da tükenmişlik sendromu vardı

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rajtoral’ın ölümü ile üzüntüsünü dile getirerek oyuncunun, 2008 yılından bu yana tükenmişlik sendromu hastası olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
19:50 - 24/04/2017 الإثنين
Güncelleme: 20:09 - 24/04/2017 الإثنين
IHA
Bülent Uygun, Rajtoral'ın intihar etme sebebinin basın mensuplarına açıkladı.
Bülent Uygun, Rajtoral'ın intihar etme sebebinin basın mensuplarına açıkladı.

Gaziantepspor'da Rajtoral’ın evinde ölü bulunmasının üzüntüsü devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar cuma günü oynanacak Kardemir Karabükspor maçın hazırlıklarını sürdürürken idmanda teknik heyet ve oyuncuların moralinin bozuk olduğu gözlendi. Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rajtoral için yarın yapılacak olan anma töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Çok değerli bir futbolcumuzu kaybettik”
  • ”Çok üzücü bir olay yaşadık. Gaziantepsporlu olarak çok zorlu bir süreçten geçiyorduk. Bu süreç içerisinde Rajtoral gibi çok değerli bir kardeşimizin ani ölümüyle sarsıldık. Tabii istemezdik böyle bir acı olayı yaşamak. Çok özel gerçekten çalışmaktan gurur duyan gerekse antrenmanlarda gerekse giydiği formayı laikiyle taşıyabilen çok değerli bir futbolcumu kaybettik. Üzüntüsünü yaşıyoruz”
“Tükenmişlik sendromu var”
  • "Olayların gerçeği 2008 yılından beri tükenmişlik sendromu dediğimiz, psikologların çaresini bulamadığı yaşadığı bir hastalık, özellikle sanatçı ve sporcularda yaşadığında daha çok kamuoyunda ve gündem oluşturuyor. Bunun sonucunda kendisi maçtan sonra geldiğimizde çok mutluydu. Sonra bu acı haberi aldık. Gerçekten camia olarak üzüntülüyüz. Bizi esirgemeyen tüm desteklerini veren telefonla arayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere şehrimizden önde gelenleri belediye başkanlarımız herkes aradı. Bu üzüntülü yaşadığımız bu olayda yanımızda oldular. Kendilerine tekrar bize destek oldukları için teşekkür ediyoruz”





#Bülent Uygun
#Rajtoral
٪d سنوات قبل