|

Cengiz Ünder hayalini açıkladı

Milli Takımımızın ve Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder, yayıncı kuruluşa konuştu. Kariyeri hakkındaki sorulara cevap veren futbolcu hayalindeki kulüpleri açıkladı.

Yeni Şafak
15:29 - 22/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:46 - 22/06/2017 Perşembe
Milli Takımımızın ve Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder, yayıncı kuruluşa dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Milli Takımımızın ve Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder, yayıncı kuruluşa dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Başakşehir'in yükselen yıldızı Cengiz Ünder, futbol kariyeri hakkında önemli mesajlar verdi. Yayıncı kuruluşa konuşan genç isim, "Oynamak istediğim ligler arasında La Liga, Bundesliga ve Premier Lig'i sayabilirim. Ama en çok Premier Lig'i istiyorum." diye konuşurken oynamak istediği takımlar hakkında da mesajlar verdi.

"Oynamak istediğim lig..."

  • "Oynamak istediğim ligler arasında La Liga, Bundesliga ve Premier Lig'i sayabilirim. Ama en çok Premier Lig'i istiyorum. Premier Lig'de oynayacak kadar güçlü değilim. Ama "Yapamam" demiyorum. Çalışırsam orada oynayacak kadar iyi olabilirim. Her oyuncu Manchester United, Chelsea gibi takımlarda oynamak ister. Bir gün o takımlardan birinde oynayacağıma inanıyorum. Yıldız oyuncu olduğumu düşünmüyorum. Yıldız olabilmek için daha çok çalışmam lazım. Ama bir gün da yıldız olacağım."

"20 yaşındayım ehliyetim yok"

  • Başkan sosyal hayatım olsun diye beni tesislerden kovdu. Şu an Abdullah Hoca'nın kiracısıyım ama Başkan "Kiraya karışma" dedi. 20 yaşındayım, henüz ehliyetim yok. Arabam da yok. İrfan beni tesislere getirip götürüyor. Ehliyet için ilk sınava girdim. 95 aldım. Direksiyon sınavı kaldı. Lüks bir araç almayı düşünmüyorum.


#Cengiz Ünder
#Başakşehir
7 yıl önce