|

Di Maria: Barcelona'dan umutluydum

Sezon başında Barcelona'ya transferine çok yaklaştığını belirten Arjantinli oyuncu Angel Di Maria, bu transfer için oldukça umutlu olduğunu ancak gerçekleşmediğini söyledi.

Yeni Şafak
10:21 - 9/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:58 - 9/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Mbappe ve Neymar transferleri sonrası 11'deki yerini kaybeden Di Maria bu sezon çıktığı 11 maçta 1 gol atarken 4 de asist yaptı.
Mbappe ve Neymar transferleri sonrası 11'deki yerini kaybeden Di Maria bu sezon çıktığı 11 maçta 1 gol atarken 4 de asist yaptı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen Angel Di Maria, sezon başında Barcelona'ya transfer olmaya oldukça yakın olduğunu itiraf etti.

Neymar ve Mbappe transferlerinin ardından takımda yer bulmakta zorlanan 29 yaşındaki Arjantinli oyuncu konuyla ilgili şunları söyledi:

  • Barça ile anlaşmaya hem çok yakın hem de çok uzaktım. Ancak hiç ümidimi kaybetmedim. Sakin kaldım fakat gerçekleşmedi. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz.
"Yalnızca Newell'da oynamam"

Real Madrid ve Manchester United gibi takımlarda da forma giyen Di Maria, bu nedenle Barcelona forması giyip giymeyeceği sorusu üzerine ise şu yanıtı verdi:

  • Her zaman aynı şeyi söylüyorum. Belki Real Madrid oyuncuları benimle alay edecek ama ben Central taraftarıyım. Bu nedenle de yalnızca Newell'da forma giymem. Central taraftarları benden yana umutlu olsunlar çünkü futbolu orada bırakmak istiyorum.
#Angel Di Maria
#PSG
#Barcelona
6 yıl önce