|

Dick Advocaat: Charles Kabore özel bir oyuncu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adam rakip takımın 77 numaralı oyuncusu Charles Kabore ile ilgili olarak "Özel bir oyuncu" ifadesi kullanırken bu açıklama, Advocaat'ın "Krasnodar'dan istediğim bir oyuncu var ama bunu rövanşa saklıyorum" sözlerini akıllara getirdi.

Yeni Şafak
19:35 - 22/02/2017 Wednesday
Güncelleme: 19:47 - 22/02/2017 Wednesday
Yeni Şafak
Advocaat, Krasnodar'dan en beğendiği futbolcuyu maç öncesinde açıkladı.
Advocaat, Krasnodar'dan en beğendiği futbolcuyu maç öncesinde açıkladı.

Fenerbahçe'de koltuğu sallanan Dick Advocaat, Krasnodar rövanşı öncesi konuştu. "Umarım geçtiğimiz maça kıyasla daha iyi bir ofansif görüntü sergileriz" diyen Hollandalı çalıştırıcı rakip takımın 77 numaralı futbolcusu Charles Kabore ile ilgili de övgü dolu ifadeler kullandı.



"Karşımızdaki kulüp çok zengin bir kulüp. 77 numaralı oyuncuları (Charles Kabore) özel bir oyuncu, ama karşısında Alper olacak" diyen Advocaat'ın bu sözlerinden sonra dikkatler, ilk maç öncesinde yaptığı "Krasnodar'dan bir futbolcuyu istiyorum" açıklamasına çevrildi.


Hatırlanacağı üzere Hollandalı çalıştırıcı ilk maç öncesindeki basın toplantısında

"Krasnodar'dan hangi oyuncuyu Fenerbahçe'de görmek istediğimi biliyorum ama bunu haftaya söyleyeceğim" ifadesini kullanmıştı.








#Dick Advocaat
#Fenerbahçe
7 years ago