|

Dick Advocaat kötü sonuçları taraftara bağladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar'la oynanacak rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Hollandalı çalıştırıcı, taraftarın gelmediği maçlarda kötü sonuçlar aldıklarını ifade ederken "Üst düzey bir kulüp olarak, 10-12 bin kişiye oynuyoruz. Ben büyük kulüplerde buna alışığım, dolu statlarda oynarsınız" diye konuştu.

Yeni Şafak
16:41 - 21/02/2017 Salı
Güncelleme: 16:56 - 21/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar maçı öncesinde açıklamalarda bulunuyor.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar maçı öncesinde açıklamalarda bulunuyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar'la oynanacak rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İşte Hollandalı teknik adamın sözlerinden öne çıkanlar;



Dick Advocaat'ın açıklamaları;


  • "Biz hep hücuma yönelik oynamaya çalışıyoruz. 3 forvetle sahaya çıkıyoruz, daha fazlasını yapamayız. Geçen hafta 3 iyi oyuncumuz yoktu. Böyle olunca, bu durum sizi daha iyi duruma getirmiyor. Öyle bir an geliyor ki, şansa da ihtiyacınız oluyor. Van Persie kadroda yer alacak. Bizim için fark yaratabilir. Fit olduğu zaman, fark yaratabilecek bir oyuncu. İsmail ve Van der Wiel, son maçta işlerini iyi bir şekilde yaptılar. Bu anlamda bir sorunumuz yoktu. Neustadter bizim için önemli bir oyuncu, ama önünde 2 harika stoper var. Türkiye'deki tüm takımlarda rahatlıkla oynayabilir"
Taraftara eleştiri


  • "Sahamızda ne zaman dolu oynamışız, farkı görmüşüz. Üst düzey bir kulüp olarak, 10-12 bin kişiye oynuyoruz. Ben büyük kulüplerde buna alışığım, dolu statlarda oynarsınız. Bursaspor maçında stadyumun ne kadar dolu olduğunu gördük. Ne zaman dolu statta oynadıysak farklı bir oyun ortaya koyduk.

Transfer yorumu

  • "Transferde 3-4 oyuncu üzerinde görüşmeler sürdürdük. Ya çok para istediler, ya da gelmek istemediler. Sadece almak için oyuncu almak istemedik. Bir oyuncu gelmek istemiyorsa, almanın bir anlamı yoktur. Yönetimimiz, başkanımız transfer için her şeyi yaptılar. Birçok yere gittiler. Ya çok pahalıydı, ya da gelmek istemediler"

#Dick Advocaat
#Fenerbahçe
7 yıl önce