|

Dick Advocaat: Krasnodar'dan bir futbolcuyu istiyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve oyunculardan Roman Neustadter, Krasnodar maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında tur mücadelesini değerlendirdi. Advocaat, Krasnodar'dan bir oyuncuyu Fenerbahçe'de görmek istediğini ama bunu ancak haftaya açıklayabileceğini söyledi. Hollandalı teknik adam ayrıca Van Persie'nin "fit olmak için" İstanbul'da bırakıldığını belirtti.

Yeni Şafak
19:06 - 15/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:12 - 15/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat ve oyunculardan Roman Neustadter, Krasnodar maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin Alman asıllı Rus oyuncusu Roman Neustadter, kendisine sorulan milli takım sorularını cevaplarken, maçla ilgili ise yarın kazanmak için sahada olacaklarını söyledi.



Daha sonra söz alan Dick Advocaat ise, Krasnodar takımından bir oyuncuyu takımında görmek istediğini ancak bunu haftaya söyleyebileceğini belirtti. Krasnodar'ın maç eksiği sorunu yaşayacağını sanmadığını, rakiplerinin yeterince hazırlık maçı yaptığını belirten Advocaat, ayrıca "Lig ile Avrupa arasında sadece bir seçeneğim varsa, Avrupa Ligi'ni kazanmayı tercih ederim. Seneye ise ligi kazanmayı isterim" şeklinde konuştu.



Advocaat'ın basın toplantısından öne çıkanlar;


"Van Persie fit olmak için kaldı"

  • "Van Persie'nin şu anda bizle olmamasını sebebi, antrenman yapacak olması ve daha fit duruma gelmek zorunda olması... Emenike kadroda Volkan Şen yok, sizin bilebilecekleriniz bunlar. Turun ilk karşılaşması bizim için çok büyük önem teşkil ediyor. İyi skor almalıyız, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz"
"Bir oyuncuyu istiyorum ama şimdi söyleyemem"


  • "Krasnodar'dan hangi oyuncuyu Fenerbahçe'de görmek istediğimi biliyorum ama bunu haftaya söyleyeceğim. Bizim için önemli olan yarın bu maçtan galip ayrılmak. Kontratakla ya da başka şekilde. Ya da dün akşam Paris Saint Germain'in yaptığı gibi oyunu rakip yarı sahaya yıkabilirsiniz. Bu tamamen takımınızın oyuncu yapısıyla alakalı bir durum"


#Fenerbahçe
#Dick Advocaat
#Krasnodar
7 yıl önce