|

Dursun Özbek: Cevabını Ali Koç versin

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sert cevap verdi. Özbek, "Ben bazı kulüp başkanları gibi rüzgara göre yelken açmam. Bizim kıblemiz bellidir. Gerektiğinde herkese gerektiği gibi konuşmasını bilirim. Bunlar son çırpınışlar" ifadelerini kullandı.

12:33 - 16/01/2024 Salı
Güncelleme: 12:35 - 16/01/2024 Salı
Yeni Şafak
Dursun Özbek - Ali Koç
Dursun Özbek - Ali Koç

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün oynanan Kayserispor maçında yaşanan hakem hataları, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları ve transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


Dursun Özbek şöyle konuştu:

'Bizim kıblemiz bellidir'

"Maçta verilen hakem kararlarını izlediniz. Ligde standartsızlık söz konusu. Ne yapmak istediklerini görüyoruz. Bu böyle devam etmeyecek. Galatasaray organize bir kötülükle karşı karşıya. Bunların tek amacı Galatasaray'ın zafer yürüyüşüne engel olmak. Bizi durdurmak için yaptıklarını görüyoruz ve şaşırmıyoruz. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece beyhude çalışmalardır. Ben bazı kulüp başkanları gibi rüzgara göre yelken açmam. Bizim kıblemiz bellidir. Gerektiğinde herkese gerektiği gibi konuşmasını bilirim. Bunlar son çırpınışlar"


'Bir gün 'Masaya oturmam" diyorsun, bir gün 'Yayına çıkalım' diyorsun'

"Bizim kıblemiz belli. Günlük gelişmelere, esen rüzgara göre yelken açmayız. Biz haktan ve adaletten yanayız. Şimdi ne değişti? Bu sorunun muhatabı Fenerbahçe Başkanı. Bir gün 'Masaya oturmam" diyorsun, bir gün 'Yayına çıkalım' diyorsun. Cevabı sayın başkanın vermesi daha doğru olacak"


'Finansal sorunumuz yok'

"Algı yaratmaya çalışıyorlar, bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Galatasaray olarak finansal sorunumuz yok. Aralık sonu itibariyle sporcu maaşları, prim, transfer ücretlerinde günü gelen ödemelerde sorun yaşamadık. Hepsini tek tek ödedik"

'Banka yüzde 50'sini vermek zorunda'

"Bankalar Birliği'nde yapılandırmaya girmiş borcumuzu ödemek için Galatasaray gelirlerinin yüzde 50'sini vermek zorunda. Kalan yüzde 50 ile şampiyonluk yürüyüşünü sürdürmek zorundayız"


'Eksikleri biliyoruz'

"Takımdaki eksikleri biliyoruz. Bu eksikleri tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Biraz sabrederseniz, kısa sürede sizleri bilgilendireceğiz. Arkadaşlarım çalışmalarına devam ediyor"






#Galatasaray
#Dursun Özbek
#Fenerbahçe
3 ay önce