|

Dursun Özbek FETÖ'cü Hakan Şükür'ün dosyasını gösterdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten ihraçları hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek'in yaptığı konuşma sırasında Hakan Şükür'ün dosyasını göstermesi ve dosyada yazılanları tek tek okuması dikkati çekti.

Yeni Şafak
15:41 - 28/03/2017 Salı
Güncelleme: 15:54 - 28/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, FETÖ'cü Hakan Şükür'ün dosyasını gösterdi.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, FETÖ'cü Hakan Şükür'ün dosyasını gösterdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, NTV'de katıldığı canlı yayında merak edilen soruları cevapladı. Özbek'in FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem ile ilgili olarak yaptığı açıklamalar sırasında Şükür'ün dosyasını göstermesi ve ifadeleri tek tek okuması dikkati çekti.



İşte Dursun Özbek'in FETÖ'cü iki isim için yaptığı açıklamalar;


  • "Yönetim kurulu olarak gerekli kişileri disiplin kuruluna sevk ediyoruz. Elimde bulunan belgeler Hakan Şükür'ün dosyası. Disiplin kurulu inceler ve kararını yönetim kuruluna bildirir. Disiplin kurulu ihraç kararı alabilir ancak tasdiki için genel kurula sunar. Hakan Şükür ve Arif Erdem hakkında karar disiplin kurulu tarafından 21 Eylül 2016'da alındı.Hakan Şükür 7 gün için de savunmasını vermemiş ve savunma hakkından yararlanmamıştır. Hakan Şükür hakkında FETÖ ve PDY'dan yakalama kararı çıkartılmış. Hakan Şükür, Arif Erdem ve 7 kişi daha disiplin kuruluna sevk edilmişti. Kurulun gerekçeli kararını okumak istiyorum. Hakan Şükür hakkında FETÖ ve PDY'dan yakalama kararı çıkartılmış, mal varlığına el konulmuştur. Bu nedenlerden ötürü Hakan Şükür'ün üyeliğinin sonlandırılması kararı alınmış. Terör örgütüne bulaşmış, üyesi olmakla anılan ve inkar etmeyen Hakan Şükür ve Arif Erdem üye olma hakkını zaten kaybetmiştir. Bu iki isim kaçarak suçluluklarını tescil etmişlerdir. Üyeliklerinden çıkarılmalarının ana sebebi de budur. İhracın nedeni aidat değil, terör örgütü bağlantısı. Genel kurulda Galatasaray'a yakışmayacak bir eylem için de olan Kadir Çetinçalı için de yönetim kurulunda karar alacağız."







#Dursun Özbek
#FETÖ
#Galatasaray
7 yıl önce