|

Dursun Özbek: O tweeti atan hakkında gerekeni yapacağız

Beşiktaş'ın Lyon'a elendiği maçın ertesi günü Galatasaray resmi hesabından yapılan ve tepkilere neden olan paylaşımla ilgili konuşan Dursun Özbek, "Ben en az Beşiktaşlılar kadar üzüldüm sonuca. O tweeti atan hakkında gerekeni yapacağız" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
09:02 - 22/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 09:54 - 22/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali rövanşında Lyon'a seri penaltı atışları sonunda mağlup oldu ve Avrupa kupalarına veda etti.
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali rövanşında Lyon'a seri penaltı atışları sonunda mağlup oldu ve Avrupa kupalarına veda etti.

Beşiktaş'ın Lyon'a penaltılar sonrası mağlup olarak Avrupa Ligi'nden elendiği maçın ardından Galatasaray'ın resmi Twitter hesabı siyah-beyazlılara 'UEFA Kupası' göndermesinde bulunmuştu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, "O tweeti atan hakkında gerekeni yapacağız"dedi.

Aspor'a konuşan Özbek'in açıklamaları şöyle;

  • "Bunu yapan arkadaşla görüşeceğim. Bunun bugün olmaması gerekiyordu. Biz 17 Mayıs'a hazırlanıyoruz. 17 Mayıs'ta İstanbul'da şöhretlerin katılacağı bir dostluk maçı olacak. Onun hazırlıkları var. Biraz ona yönelik ama zamanlaması yanlış oldu. Buradaki amaç da o değil. Ben en az Beşiktaşlılar kadar üzüldüm sonuca. O tweeti atan hakkında gerekeni yapacağız."

Sarı-kırmızılı kulübün hesabından yapılan ve tepkilere neden olan o paylaşım;



#Galatasaray
#Beşiktaş
7 yıl önce