|

Dursun Özbek'ten Balotelli açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Balotelli transferinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Özbek ayrıca Sneijder ve Bruma'nın gelecek sezonda takımda kalacaklarını söyledi.

Yeni Şafak
09:02 - 22/04/2017 Saturday
Güncelleme: 09:25 - 22/04/2017 Saturday
Diğer
Özbek takımın transfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler verdi.
Özbek takımın transfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Dursun Özbek Nice forması giyen golcü oyuncu Balatolli'yi transfer edecekleri yönündeki iddiaları yalanladı.

A Spor'a konuşan Özbek, "Bazen gazeteleri alınca şaşırıyorum. Balotelli haberi, Ibrahimoviç haberi gibi. Balotelli için 'Böyle bir görüşmemiz yok' dedim. Bugün öğrendim ki ikisinin de menajeri aynıymış. Ibrahimoviç ile hiç görüşmedik ama Ibrahimoviç fırtınası çıktı. Orada bizim acemiliğimiz de oldu. İsmini zikretmedik. Bu sefer Balotelli ile ilgili tasarrufumuzun olmadığını peşinen söyleyeyim. Balotelli gündemimizde yok."


"Bruma ve Sneijder takımda kalacak"

Özbek, sarı-kırmızılı takımda geleceği merak konusu olan Bruma ve Sneijder ile ilgili de şöyle konuştu;

  • "Sneijder ve Bruma Galatasaray’ın çok değerli iki oyuncusu. Önümüzdeki sezon da Galatasaray’da oynayacaklar. Bu iki futbolcuyu bırakmak gibi lüksümüz yok. Bu arada da herhangi bir kulübün bu iki futbolcu ile ilgili teklifi de yok. Zaten bu iki futbolcumuz katkı veren; biri gelecek vadeden diğeri yıldız futbolcumuz."
"Podolski 2.5 milyon euroya aldığımızda pahalı bulundu"

Sezon sonu Japonya'nın Vissel Kobe takımına transfer edilen Lukas Podolski için yapılan eleştirilere cevap veren Özbek, "Podolski gitmek istiyordu. 2.5 milyon euroya aldığımızda pahalı bulundu. Şimdi de 2.6’ya vermemiz eleştiriliyor. Galatasaray’ın 1 lirası bile benim için çok kıymetli. Elbette en pahalısına satmak istiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Oyuncu Japonya’ya gitmek istedi. Japonya’da bütçe Çin gibi değil. O rakamlar seviyesinde alabileceğimiz en yüksek seviyede para aldık" şeklinde konuştu.


#Dursun Özbek
#Galatasaray
#Mario Balotelli
7 years ago