|

Elif Elmas Galatasaray'ın kapısından dönmüş

Çocukluğu boyunca pastanede babasına yardım eden Elif Elmas, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini de burada gerçekleştirdi. Genç yıldız adayının Galatasaray'ın da kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:54 - 16/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:01 - 16/08/2017 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe'nin büyük uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Elif Elmas, Cagliari ile oynanan hazırlık maçında ilk kez forma giydi.
Fenerbahçe'nin büyük uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Elif Elmas, Cagliari ile oynanan hazırlık maçında ilk kez forma giydi.

Avrupa'dan dev kulüplerin istediği Elif Elmas'ın Fenerbahçe'ye transferi onun için çok önemli yere sahip olan, babasının pastanesinde gerçekleşti.

Habertürk'ün haberine göre, çocukluğu boyunca burada babasına yardım eden Elif Elmas, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini de aynı mekanda gerçekleştirdi. Dahası Sarı-Lacivertli kulübü seçmesinde önemli rol oynayan Pero Antic de görüşmeler esnasında babasının pastanesine gelerek oyuncuya Fenerbahçe'nin onun için ne kadar doğru bir tercih olacağını anlattı.

Galatasaray'a transferi gerçekleşmedi

Babası Elif'i 12 yaşında Galatasaray'a götürmek istedi, "Tüm masraflarını karşılayayım ve sadece antrenmanlara çıksın" teklifi yaptı. Galatasaray bu teklifi kabul etmedi. Daha sonra Türkiye-Makedonya maçında Fatih Terim bu oyuncuyu milli yapmak istedi ama olmadı. Yine Terim, Elif'i Galatasaray'a istedi fakat babası yıllar önce yaşananlardan dolayı hiç sıcak bakmadı.

Elif Elmas'ı 16 yaşına basar basmaz Rabotniçki'de, daha sonra 17 yaşında İspanya'ya karşı Makedon Milli Takımı'nda oynatan Makedonya Milli Takımı Teknik Direktörü Igor Angelovski genç oyuncuyu anlattı;
  • "Elif Elmas ile ilgili öncelikle şunu söylemek istiyorum. Fenerbahçe bir elmas aldı. Çünkü o gerçekten harika bir oyuncu. Onu en iyi ben tanıyorum. Ayrıca Aykut Kocaman ile çalışacağı için çok mutluyum. Onun genç oyuncularla çalışmayı seven, onlara oynama imkanı veren bir teknik adam olduğunu biliyorum. Bence Elif için Fenerbahçe en iyi seçeneklerden birisi. Orada gelişecektir ve Fenerbahçe'yle birlikte büyüyecektir"

https://www.youtube.com/embed/pjs6qmjuxgc

#Elif Elmas
#Fenerbahçe
#Galatasaray
7 yıl önce