|

Emenike'nin oyundan çıkma sebebini açıkladı

Monaco maçında attığı 2 golle yıldızlaşan Emmanuel Emenike'nin karşılaşmanın 71. dakikasında oyundan çıkması tartışmalara sebep olmuştu. Fenerbahçe'nin yardımcı teknik direktörü Filipe Almeida, Nijeryalı futbolcunun oyundan neden çıktığını açıkladı.

Yeni Şafak
00:04 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 00:23 - 28/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe Yardımcı Teknik Direktörü Filipe Almeida, Pereira'nın cezalı olması sebebiyle takımın teknik direktörü pozisyonundaydı.
Fenerbahçe Yardımcı Teknik Direktörü Filipe Almeida, Pereira'nın cezalı olması sebebiyle takımın teknik direktörü pozisyonundaydı.

İşte Filipe Almeida'nın açıklamaları;



  • ''Büyük bir takımla karşılaşacağımızın bilincindeydik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çetin bir mücadele verdik. Yorgunluklar normal. Emenike yorulup çıkmak istedi maksimum süre sahada kaldı. Salih de yoruldu. Burada olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İkinci maç bizi bekliyor. Bu galibiyeti hocamıza hediye ediyoruz. Hocamız neden bu sistemi seçtiğini anlattı. Oyuncularımızla birlikte çok çalıştı bu sistemi. Bu akşam iyi uyguladık. Pereira hoca ile konuştum. Yalnızca bir galibiyet aldığımızı, hiçbir şeyin bitmediğini söyledi. Oyuncuları tebrik etti. Salih ve Emenike harika oynadı. Yeni gelen oyuncularımız da harikaydı. Skrtel ve Roman çok iyiydi. Maksimumlarını verdiler"





Fenerbahçe-Monaco: 2-1



#Filipe Almeida
#Fenerbahçe
#Emenike
#Monaco
8 yıl önce