|

Emin Altıner: Şenol Güneş futboluyla ilgilensin

Antalyaspor Kulübü yöneticilerinden Emin Altıner, 0-0 biten Beşiktaş maçında yaşananlarla ilgili konuştu.

Yeni Şafak
09:18 - 21/03/2017 Salı
Güncelleme: 19:54 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Şenol Güneş'in Antalyaspor maçında yaptığı açıklamalar sonrası Antalyaspor cephesinden açıklama yapıldı.
Şenol Güneş'in Antalyaspor maçında yaptığı açıklamalar sonrası Antalyaspor cephesinden açıklama yapıldı.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Altıner, konuk olduğu Radyospor'da önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ve Beşiktaşlı yöneticilerin yaptığı açıklamalara cevap veren Altıner, Güneş'e 'Futboluyla ve takımıyla ilgilensin' çıkışını yaptı...



İşte Emin Altıner'in açıklamaları:


  • "Şenol hoca bu işin profesyoneli, bir spor adamı. Başkanımız hakkında, “çok genç bir başkanları var” diye bahsetmesi etik değil. Antalyaspor 50. Yılını kutluyor. Genç dedikleri başkanımızla çok olgun bir dönem yaşıyoruz. Bu şekilde bahsedilmesi hiç hoş değil.
  • Şenol Güneş futboluyla ilgilensin, takımıyla ilgilensin. Başkanımızın daha önce verdiği demeçte, ”hakemle ilgili tedirginliğimiz var” demişti. Başka isimler de böyle demeçler vermiştir. Niye böyle bir gocunmaları var anlamıyorum. Etik de değil. Şenol hocanın bu davranışını hoş bulmadım. Bir spor adamı, bir spor adamını eleştirebilir. Ali Şafak Öztürk kulübün patronu. Bir profesyonelin, patronu eleştirmesi hoş değil.
  • Beşiktaş Türk futbolunun önemli paydaşlarından biri. Hiçbir çekişmemiz olamaz. Bizim dostluğumuz devam eder. Anadolu kulüpleri olarak üzüntülerimiz var. Diğer kulüplerin bizlere tepeden bakması hoş değil. Bizim hazmedemediğimiz saygısızlık. Saygı gösteriyorsak, saygı bekleriz."
Şenol Güneş ne demişti?


#Şenol Güneş
#Emin Altıner
#Antalyaspor
#Beşiktaş
7 yıl önce