|

Emre Mor'u neden oynatmadığını açıkladı

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Tuchel, takımda fazla forma şansı vermediği Türk yıldız Emre Mor ile ilgili, "Profesyonel bir oyuncu olmanın gerekliliklerini öğrenmeli. Bence gelecekte çok özel bir futbolcu haline gelecek. Şu an bazı zorluklar yaşıyor ve bunun üstesinden geleceğiz" dedi.

Yeni Şafak
15:44 - 10/03/2017 Cuma
Güncelleme: 16:15 - 10/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Tuchel, Emre Mor'un takımda forma şansı bulamaması ile ilgili konuştu.
Tuchel, Emre Mor'un takımda forma şansı bulamaması ile ilgili konuştu.

Borussia Dortmund'da fazla forma şansı bulamayan Emre Mor'un takımdaki geleceği tartışma konusu oldu. Milli futbolcunun Dortmund'dan ayrılacağı yönündeki iddialar ortaya atılırken Alman ekibin teknik patronu Thomas Tuchel'den genç yıldız ile ilgili bir açıklama geldi.



Tuchel Emre Mor'un sıra dışı bir yeteneği olduğunu belirtirken kadroya girememesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı;



"Emre performans dalgalanması yaşıyor. Henüz adaptasyon sürecini atlatamadı. Bu normal ama sabırlı olmalı. Danimarka'dan bize geldiğinde sadece yarım sezon profesyonel futbol oynamıştı. Profesyonel bir oyuncu olmanın gerekliliklerini öğrenmeli. Bence gelecekte çok özel bir futbolcu haline gelecek. Şu an forma şansı bekliyor ve bazı zorluklar yaşıyor. Bunun üstesinden geleceğiz"



  • EURO 2016 öncesinde gösterdiği performansla 9,75 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, bu sezon Alman ekibiyle 14 resmi maça çıktı. 19 yaşındaki futbolcu bu maçların sadece 5'inde ilk 11'de şans bulurken, 1 gol attı ve 2 asist yaptı.









#Emre Mor
#Borussia Dortmund
7 yıl önce