|

Eren Derdiyok: Lewandowski sözleri beni mutlu etti

Galatasaray'ın forvet oyuncusu Eren Derdiyok basın mensuplarının sorularını cevapladı. Türk asıllı İsviçreli futbolcu kendisi için Robert Lewandowski benzetmesi yapan sarı-kırmızılı yönetici Levent Nazifoğlu'nun bu benzetmesiyle alakalı, "Levent Bey'in Lewandowski sözleri beni mutlu etti" dedi.

Yeni Şafak
13:53 - 5/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:04 - 5/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Eren Derdiyok performansını değerlendirdi.
Eren Derdiyok performansını değerlendirdi.

Devre arası kampı için Antalya'da olan Galatasaray'da Eren Derdiyok, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



Yönetici Levent Nazifoğlu'nun kendisi için Lewandowski benzetmesi yapmasının hoşuna gittiğini söyleyen Derdiyok şöyle konuştu:


  • "Lewandowski sözleri beni mutlu etti"
  • Bence iyi forvetlerden biri Robert Lewandowski. Performansım iyiydi ama daha iyi olabilirdi. Levent Bey'in Lewandowski sözleri beni mutlu etti. Futbolda düşüşler olur ama serimi yine ilk baştaki duruma getirmek istiyorum.

  • "Podolski giderse forvette eksiklik olur"
  • Kolbeinn'in sakatlık süreci uzun sürdü. Yönetim ile karşılıklı oturup karar alındı. Lukas Podolski'nin durumunu bilmiyorum. Ama öyle bir adım atılırsa forvette eksiklik olur. İlk haftalarda 90 dakika oynadım. Hiç olmazsa takımın bir forveti var. Yük binse bile bunun için de çok çalışıyorum. Zihinsel olarak da hazırım. Buna hem takımın hem kulübün ihtiyacı var. Ne kadar çok gol atarsam hedefe daha kolay ulaşırız. İlk yarıda 7 gol attım. Zor goller attım. İkinci yarıda inşallah daha fazlası olur.

#Robert Lewandowski
#Eren Derdiyok
#Galatasaray
7 yıl önce