|

Erkan Zengin'den 'kavga' açıklaması

Eskişehirpsor'da teknik direktör Mustafa Denizli ile kavga ettiği iddia edilen Erkan Zengin'den açıklama geldi. Herhangi bir kavga olmadığını belirten 31 yaşındaki oyuncu, "Hocayla ilgili problem var, o da beni maç kadrosuna almamasıyla ilgili ortaya çıktı" dedi.

Yeni Şafak
16:58 - 2/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:20 - 2/03/2017 Perşembe
Diğer
Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin oyuncusu Erkan Zengin'le kavga ettiği iddiası bir anda gündem oldu.
Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin oyuncusu Erkan Zengin'le kavga ettiği iddiası bir anda gündem oldu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin oyuncusu Erkan Zengin'le idmanda kavga ettiği iddia edildi. Deneyimli hocanın çıkan tartışma sonrasında Erkan'ı kadrodan çıkardığı ifade edildi.



Konuyla ilgili Ajansspor'a bir açıklama yapan tecrübeli futbolcu herhangi bir kavganın yaşanmadığını belirtirken şöyle konuştu;



"Hocayla ilgili problem var o da beni maç kadrosuna almamasıyla ilgili ortaya çıktı. Bir saat sonra bu konuyu Başkan Halil Ünal ile görüşeceğim"



Kavga iddiası

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde deplasmanda oynanacak olan Boluspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor'da antrenman sonlarına doğru Mustafa Denizli ile Erkan Zengin arasında gerginlik yaşandı. İddialara göre antrenmanda bacağından hafif şekilde sakatlanan Erkan Zengin buz tedavisi için saha kenarına gitti. Mustafa Denizli de Erkan Zengin'in yanına giderek kendisinden izinsiz olarak antrenmanı terk etmesine tepki gösterdi. Yaşanan tartışmanın ardından Mustafa Denizli'nin Erkan Zengin'i Boluspor maçı kadrosuna almadığı belirtildi.










#Mustafa Denizli
#Erkan Zengin
#Eskişehirspor
7 yıl önce