|

Fabri'nin sırrı öz güven

Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Fabricio, ortaya koyduğu performansla, siyah-beyazlıların son yıllardaki kanayan yarası olan kaleci problemini ortadan kaldırdı. İspanyol kaleci, taraftarların da göz bebeği durumunda.

Yeni Şafak
09:00 - 19/02/2017 الأحد
Güncelleme: 09:08 - 19/02/2017 الأحد
Yeni Şafak
29 yaşındaki Fabri bu sezon Süper Lig'de çıktığı 18 maçın 7'sinde kalesini gole kapattı.
29 yaşındaki Fabri bu sezon Süper Lig'de çıktığı 18 maçın 7'sinde kalesini gole kapattı.

Beşiktaş'ın sezon başında Deportivo'dan transfer ettiği İspanyol kaleci Fabricio Ramirez performansıyla göz dolduruyor. Siyah-beyazlıların transfer olduktan sonra Tolga Zengin'in arkasında kalarak eleştirilere maruz kalan Fabri, formayı aldıktan sonra hiç bırakmadı. Teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine şans verdikten sonra bizzat ilgilendiği İspanyol kalecinin başarısının sırrı öz güvende yatıyor.



Futbolculuğu sırasında kaleci olan Şenol Güneş, Fabri'yle özel olarak ilgilenerek kendisine duyduğu güveni dile getiriyor. İdmanlarda da başarılı kaleciyle yakından ilgilenen tecrübeli teknik adam, maçlardan sonra Fabri ile tek tek pozisyonları değerlendiriyor.



25 maçta görev yaptı

Süper Lig'de bu sezon 18 maçta forma giyen 29 yaşındaki kaleci, bu süreçte 14 gol yedi. Fabri, Şampiyonlar Ligi'nde 5, UEFA Avrupa Ligi'nde 1, Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere toplam 25 maçta görev yaptı. Beşiktaş taraftarlarıyla da arasında iyi bir bağ oluşan Fabri, Beşiktaş'ın son yıllarda sıkça yaşadığı kaleci problemini ortadan kaldırmış görünüyor.






#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Fabri
٪d سنوات قبل
default-profile-img