|

'Fatih Terim 6 futbolcuyu sildi' iddiası

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'daki İspanya yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, isim vermeden bazı futbolcularını sert bir dille eleştirerek, "Bırakanla ve vazgeçenle hiç uzlaşmadım. Gereği neyse yapacağımdan emin olabilirsiniz" diyerek rest çekti. Terim'in bu açıklamaları değişimin habercisiydi.

Yeni Şafak
12:55 - 19/06/2016 Pazar
Güncelleme: 13:36 - 19/06/2016 Pazar
Diğer
Fatih Terim'in 6 futbolcuyu milli takıma almayacağı iddia edildi.
Fatih Terim'in 6 futbolcuyu milli takıma almayacağı iddia edildi.

Fatih Terim'in bu sözlerinin ardından ekrana çıkan Şansal Büyüka da, "Fatih Terim devam ederse bu takımın yarısını 2018 Dünya Kupası kadrosunda almayacak. Al-ma-ya-cak" iddiasında bulundu. Peş peşe gelen bu açıklamalar sonrasında Terim'in biletini kestiği isimler konusunda tahminler yapılmaya başlandı. Bu konudaki en ciddi iddia ise Akşam gazetesinden geldi. Gazete, Terim'in bir daha milli takıma almayacağı isimleri şöyle sıraladı:





Gökhan Gönül (31 yaşında)

Fatih Terim'in 2018 Dünya Kupası Elemeleri kadrosuna çağırmayacağı isimlerin başında Gökhan Gönül geliyor. Euro 2016'da gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşatan futbolcu yaşının 31'e ulaşması sebebiyle de kadrodan uzak kalacak.

Olcay Şahan (29 yaşında)

Fatih Terim'in bir sonraki turnuvaya çağırmayacağı isimlerden bir diğeri ise Olcay Şahan. Takımda ciddi bir gençleşme operasyonuna girecek olan Terim'im Olcay'ı da kadroda düşünmediği ifade edildi.

Selçuk İnan (31 yaşında)

Selçuk İnan da Fatih Terim'in gelecek turnuvalarda kadroda düşünmediği isimlerden. Terim'in Selçuk İnan'ı yaş kontenjanı sebebiyle gelecek turnuvada kadroda düşünmediği belirtiliyor.

Volkan Şen (29 yaşında)

Terim'in gelecek turnuvada kadroda düşünmediği diğer bir isim ise Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki futbolcusu Volkan Şen.

Burak Yılmaz (31 yaşında)

Türk futbolunun en önemli golcülerinden olan Burak Yılmaz da Terim'in gelecek turnuvada düşünmediği isimlerden.

Hakan Balta (33 yaşında)

Dünya Kupası 2018 Elemeleri'nde takımda olması beklenmeyen futbolculardan biri de Hakan Balta. Tecrübeli futbolcu ilerlemiş yaşı sebebiyle Euro 2016'da son önemli turnuvasını geçiriyor.

#Fatih Terim
#Türkiye
#Euro 2016
8 yıl önce